Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Beatrix

Jachthaven Beatrix

De verenigingshaven is in een prachtige groene omgeving gelegen en toch niet te ver van het centrum. Hier kunt u terecht met uw schip tot 14,00 meter lengte en een diepgang tot 1,90 meter. De haven en het materieel zijn modern en veilig. Het terrein is voorzien van een omheining en wordt bewaakt.

U mag zelf (met inachtneming van de regels) aan uw boot werken. De jachthaven ligt op loopafstand van de bushalte, supermarkten, winkels en technische bedrijven.
De randweg Eindhoven is vlakbij (N-2, afritnummer 31), en Eindhoven Airport ligt op 5 minuten rijden. Daarom is de haven over land en ook door de lucht prima bereikbaar!

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt