Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Bootstalling Van der Sanden Watersport

Bootstalling Van der Sanden Watersport

Van der Sanden Watersport in Veldhoven biedt naast bootstalling een breed scala aan diensten aan. Tevens is er een grote showroom aanwezig met een gevarieerd aanbod van onder meer ribs en rubberboten.

U vindt de bootstalling in het zuiden van Veldhoven. Het terrein is goed per auto te bereiken vanaf de A2. Het bedrijf hanteert flexibele openingstijden voor een optimale dienstverlening.

Tot de diensten behoren stalling, inruilmogelijkheden, onderhoudswerkzaamheden, schade-expertise, inkoop, een watersportwinkel en bemiddeling. In het speciale cleaningcenter zorgen zij er voor dat uw boot weer tip top te water gaat.

Uw ervaringen over de bootstalling van Van der Sanden Watersport in Veldhoven delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt