De run 4449

5503LS Veldhoven

+31-85-500-8419

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Bootstalling Van der Sanden Watersport in Veldhoven delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Stallingsbedrijf

Bootstalling Van der Sanden Watersport

Van der Sanden Watersport in Veldhoven biedt naast bootstalling een breed scala aan diensten aan. Tevens is er een grote showroom aanwezig met een gevarieerd aanbod van onder meer ribs en rubberboten.

U vindt de bootstalling in het zuiden van Veldhoven. Het terrein is goed per auto te bereiken vanaf de A2. Het bedrijf hanteert flexibele openingstijden voor een optimale dienstverlening.

Tot de diensten behoren stalling, inruilmogelijkheden, onderhoudswerkzaamheden, schade-expertise, inkoop, een watersportwinkel en bemiddeling. In het speciale cleaningcenter zorgen zij er voor dat uw boot weer tip top te water gaat.

Uw ervaringen over de bootstalling van Van der Sanden Watersport in Veldhoven delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt