Havenlaan 18

5433NL Katwijk aan de maas

+31-85-500-8649

0

ligplaats

Faciliteiten

Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Bootstalling Jachtwerf Bendie in Katwijk aan de maas delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Bootstalling Jachtwerf Bendie

De bootstalling van Jachtwerf Bendie is gelegen in Katwijk aan de Maas. In het grensgebied van Gelderland, Noord-Brabant en Limburg kunt u na de stallingsperiode uitwijken naar diverse gebieden en wateren.

U vindt Jachtwerf Bendie in de Haven van Cuijk. Vanuit de werf vaart u eenvoudig naar de Maas, de Kraaijenbergse Plassen en plaatsen als Nijmegen, Ravenstijn en Maasbommel. Het haventerrein is goed bereikbaar per auto.

Als het einde van het zomerseizoen nadert kunt u bij Jachtwerf Bendie uw boot bergen voor de wintermaanden. Via de boothelling halen wordt uw jacht met behulp van een botenwagen uit het water gehaald. Daarna wordt deze gereinigd op de speciaal hiervoor aangelegde wasplaats. U heeft de gelegenheid om de boot zowel binnen als buiten te stallen. Het hele jaar door kunt u zelf werkzaamheden verrichten. Uiteraard kunt u dit ook uitbesteden.

Uw ervaringen over de bootstalling van Jachtwerf Bendie in Aalsmeer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt