Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Bootstalling Jachtwerf Bendie

Bootstalling Jachtwerf Bendie

De bootstalling van Jachtwerf Bendie is gelegen in Katwijk aan de Maas. In het grensgebied van Gelderland, Noord-Brabant en Limburg kunt u na de stallingsperiode uitwijken naar diverse gebieden en wateren.

U vindt Jachtwerf Bendie in de Haven van Cuijk. Vanuit de werf vaart u eenvoudig naar de Maas, de Kraaijenbergse Plassen en plaatsen als Nijmegen, Ravenstijn en Maasbommel. Het haventerrein is goed bereikbaar per auto.

Als het einde van het zomerseizoen nadert kunt u bij Jachtwerf Bendie uw boot bergen voor de wintermaanden. Via de boothelling halen wordt uw jacht met behulp van een botenwagen uit het water gehaald. Daarna wordt deze gereinigd op de speciaal hiervoor aangelegde wasplaats. U heeft de gelegenheid om de boot zowel binnen als buiten te stallen. Het hele jaar door kunt u zelf werkzaamheden verrichten. Uiteraard kunt u dit ook uitbesteden.

Uw ervaringen over de bootstalling van Jachtwerf Bendie in Aalsmeer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt