Jachthavenweg 50

5928NT Venlo-Blerick

+31-85-500-8490

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Kleedkamers
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven WSV de Maas in Venlo-blerick delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven WSV de Maas

Verenigingshaven de Maas heeft 200 ligplaatsen en is 3 km beneden Venlo-centrum gelegen. De WSV bestaat uit een verenigingshaven en de stadshaven, deze laatste heeft 30 ligplaatsen voor passanten en is gelegen in het centrum van Venlo. Op het terrein is plek voor camperplaatsen.

Het centrum van Venlo ligt op wandelafstand, u kunt er voor kiezen om met uw boot in het centrum, in de geheel vernieuwde stadshaven te overnachten. Gezellige, levendige terrasjes treft u aan op de kade en in de gezellige binnenstad van Venlo op 100 meter afstand.

De maximale lengte van de schepen voor passanten is 20 m in de verenigingshaven en 15 m in de passantenhaven in het centrum. In de verenigingshaven is er een geoutilleerd douche- en toiletgebouw beschikbaar. Het verenigingsgebouw is onlangs gerenoveerd.

Uw ervaringen over de Jachthaven WSV de Maas in Venlo delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt