Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven WSV de Maas

Jachthaven WSV de Maas

Verenigingshaven de Maas heeft 200 ligplaatsen en is 3 km beneden Venlo-centrum gelegen. De WSV bestaat uit een verenigingshaven en de stadshaven, deze laatste heeft 30 ligplaatsen voor passanten en is gelegen in het centrum van Venlo. Op het terrein is plek voor camperplaatsen.

Het centrum van Venlo ligt op wandelafstand, u kunt er voor kiezen om met uw boot in het centrum, in de geheel vernieuwde stadshaven te overnachten. Gezellige, levendige terrasjes treft u aan op de kade en in de gezellige binnenstad van Venlo op 100 meter afstand.

De maximale lengte van de schepen voor passanten is 20 m in de verenigingshaven en 15 m in de passantenhaven in het centrum. In de verenigingshaven is er een geoutilleerd douche- en toiletgebouw beschikbaar. Het verenigingsgebouw is onlangs gerenoveerd.

Uw ervaringen over de Jachthaven WSV de Maas in Venlo delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt