Jachthavenweg 50

5928NT Venlo-Blerick

+31-85-500-8490

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Kleedkamers
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven WSV de Maas in Venlo-blerick delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Andre en Ria Barthen
Kort geleden deden we voor de 3e keer WSV de Maas aan. Niet voor niets natuurlijk, want het is hier immer aangenaam en knus. De havenmeesters zijn allen opvallend vriendelijk en behulpzaam. Toen wij enkele dagen voor aankomst aangaven ca 11 dagen te blijven liggen, maar tussentijds even met de trein naar huis te willen gaan, kregen we direct een vaste walstroom aansluiting aangeboden. Heel fijne haven met super restaurant.

Jachthaven WSV de Maas

Verenigingshaven de Maas heeft 200 ligplaatsen en is 3 km beneden Venlo-centrum gelegen. De WSV bestaat uit een verenigingshaven en de stadshaven, deze laatste heeft 30 ligplaatsen voor passanten en is gelegen in het centrum van Venlo. Op het terrein is plek voor camperplaatsen.

Het centrum van Venlo ligt op wandelafstand, u kunt er voor kiezen om met uw boot in het centrum, in de geheel vernieuwde stadshaven te overnachten. Gezellige, levendige terrasjes treft u aan op de kade en in de gezellige binnenstad van Venlo op 100 meter afstand.

De maximale lengte van de schepen voor passanten is 20 m in de verenigingshaven en 15 m in de passantenhaven in het centrum. In de verenigingshaven is er een geoutilleerd douche- en toiletgebouw beschikbaar. Het verenigingsgebouw is onlangs gerenoveerd.

Uw ervaringen over de Jachthaven WSV de Maas in Venlo delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt