Jachthavenweg 50

5928NT Venlo-Blerick

+31-85-500-8777

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Walstroom
Uw ervaringen over Jachthaven Weerdsprong in Venlo-blerick delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Weerdsprong

De watersportvereniging De Maas is Venlo beheert 2 havens, de verenigingshaven en daarnaast deze passantenhaven 'de Weerdsprong' in het centrum van Venlo. De maximale toegestane lengte van de schepen is 15 m.
In de passantenhaven zijn er minder voorzieningen zoals geen toiletgebouw en geen drinkwater op de steigers. Wanneer u dit wel nodig heeft, dient u zich in de verenigingshaven te melden.

Laat u verrassen en kom eens een kijkje nemen in het nieuwe seizoen. De dorpen Blerick en Grubbenvorst, het rozendorp Lottum, het gezellige Arcen, het kastelendorp Baarlo, het idylisch gelegen Kessel op fietsafstand, zodat u het verblijf in een van onze havens kunt combineren met leuke uitstapjes.

Het centrum van Venlo ligt pal aan de vernieuwde stadshaven (passantenhaven). Gezellige, levendige terrasjes treft u aan op de kade en in de gezellige binnenstad van Venlo op 100 meter afstand.

Uw ervaringen over Jachthaven de Weerdsprong delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt