Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Weerdsprong

Jachthaven Weerdsprong

De watersportvereniging De Maas is Venlo beheert 2 havens, de verenigingshaven en daarnaast deze passantenhaven 'de Weerdsprong' in het centrum van Venlo. De maximale toegestane lengte van de schepen is 15 m.
In de passantenhaven zijn er minder voorzieningen zoals geen toiletgebouw en geen drinkwater op de steigers. Wanneer u dit wel nodig heeft, dient u zich in de verenigingshaven te melden.

Laat u verrassen en kom eens een kijkje nemen in het nieuwe seizoen. De dorpen Blerick en Grubbenvorst, het rozendorp Lottum, het gezellige Arcen, het kastelendorp Baarlo, het idylisch gelegen Kessel op fietsafstand, zodat u het verblijf in een van onze havens kunt combineren met leuke uitstapjes.

Het centrum van Venlo ligt pal aan de vernieuwde stadshaven (passantenhaven). Gezellige, levendige terrasjes treft u aan op de kade en in de gezellige binnenstad van Venlo op 100 meter afstand.

Uw ervaringen over Jachthaven de Weerdsprong delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt