Categorieën

Te koop
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Wonen op het water: hip & happening - stoer varend woonschip met ligplaats aan de Nijmeegse Waalhaven

28 september 2017 Cristian Te koop 0

Varend woonschip met een schitterend, modern interieur, zeeën van ruimte en een prachtige locatie: Waalhaven West in Nijmegen. Een plek die hip en happening is, en dat is eigenlijk ook de natuurlijk thuishaven voor dit schip. 
Dit modern ingerichte varende woonschip is in 2009 met oog voor de toekomst verbouwd van vrachtschip naar woonschip. Karakteristieke scheepsdetails zijn bewaard gebleven maar er is juist geïnvesteerd in duurzaam wonen. Goede isolatie, vloerverwarming en een warmtepomp. Met 150 m2 woonoppervlak is dit dé mogelijkheid om ruim en comfortabel te wonen op 10 minuten loopafstand van Nijmegen centrum.


In het vooronder is een ruime, luxe en stijlvolle woonkeuken met inbouwapparatuur. De zithoek is voorzien van een houtkachel en een trede hoger bevindt zich de eethoek. Er zijn twee slaapkamers, een badkamer met ruime douche en de mogelijkheid een vrijstaand ligbad in te bouwen. Er is een ruime werkplaats, die ook eventueel om te bouwen is tot extra (slaap)kamer, en een bijkeuken met veel bergruimte aanwezig.In de roef vindt u de oude schipperswoning die nog grotendeels voorzien in oude stijl en betimmering behouden is. Daarnaast is er een (woon)kamer, tweepersoonsslaapkamer (bedstee) en een wc. Ook is er nog een extra ruimte die dienst zou kunnen doen als badkamer. De stuurhut is dit jaar volledig vernieuwd. Op de zitbank geniet u van het uitzicht op de Waalhaven.


Meer weten over dit heerlijke woonschip in Nijmegen? Klik >>> HIER <<<
Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen