Categorieën

Te koop
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Wonen aan het water: varend motorschip met vaste ligplaats nabij centrum Zwolle

20 juli 2017 Cristian Te koop 0

Een prachtig gerestaureerd varend woonschip met een vaste ligplaats op een steenworp van de Zwolse binnenstad. De 'Albotros' is met bijna 20 meter bij 360 centimeter goed voor een totaal woonoppervlak van 55 m2 aan de Friesewal in Zwolle. En de prijs €155.000

Het schip uit 1926 is kadastraal geregistreerd en recent luxe verbouwd: de laatste hand kunt u zelf, in overleg met de verkopende partij laten uitvoeren, zodat het schip geheel naar uw smaak is ingericht. Het schip is toegankelijk middels een RVS loopbrug.


De woonboot is gemotoriseerd met een Deutz 6 cylinder 98 pk diesel en beschikt over een boegschroef en kan daarmee desgewenst ook varend worden geleverd. Entree via de stuurhut/salon (ca. 10 m2). Een trapje naar de keuken (vaatwasser en koelkast) en de woonkamer (ca. 18 m2). Recent met Okumé betimmerd. Voorts een slaapkamer (ca. 7 m2), badkamer met bubbelbad, douche en toilet. Er is ook nog een 2e (kleinere) slaapkamer met led-verlichting en een ruimte waar de rioolpomp en de wasmachine geplaatst zijn.


Meer weten over deze woonboot met vaste ligplaats nabij het centrum van Zwolle? Klik >>> HIER <<<

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen