Categorieën

Te koop
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Wonen aan het water: stoere klipperaak 'Friesland' met ligplaats nabij Utrecht centrum

2 november 2017 Cristian Te koop 0

Op een steenworp afstand van het historische centrum van de Domstad, ligt afgemeerd aan de Veilinghavenkade, de Friesland. Een klipper aak met modern wooncomfort en historische details. Klaar voor heerlijk woonplezier midden in de bruisende stad Utrecht. En de prijs? €288.000

Aan de Veilinghavenkade heeft u ruim uitzicht over het water en restaurants zijn op loopafstand. Klipperaak Friesland is in 1911 gebouwd als zeilend vrachtschip dat later is omgebouwd tot een comfortabel ingerichte woning. Het schip meet 22 bij 4,3 meter en heeft een eigen en ligplaats met steiger.

Binnen is de ruime woonkamer met open keuken uit 2017. Hier komt oud en nieuw samen: de roef is geïntegreerd in de living. Knus en gezellig maar toch ruim en licht. Er zijn twee slaapkamers. Achterin bevindt zich onder het dek een knusse tweepersoons slaapkamer. Voorin het schip is een ruime slaapkamer die eventueel om te bouwen is tot twee kamers.

De ligplaats is eigendom door middel van 'eeuwigdurend afgekochte erfpacht'. Daarnaast heeft u beschikking over twee kadeschuurtjes en een vaste overdekte parkeerplaats. Gezamenlijk met de buren is er ook een ruime schuur met een eigen berging van 2 x 2,5 meter. Het woonschip heeft een vast adres, een vaste aansluiting op het riool en het elektriciteitsnet (+ krachtstroom), aansluiting op de waterleiding en kabel. De woonruimte wordt verwarmd met een pellet kachel en centrale verwarming.

Meer weten over deze klipperaak met ligplaats in Utrecht? Klik >>> HIER <<<

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen