Categorieën

Te koop
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Wonen aan het water: recreatiewoning in Warns, met eigen aanlegoever

11 mei 2017 Cristian Te koop 0

Aan de rand van een kleinschalig recreatiepark in het Friese Warns vindt u deze goed onderhouden recreatiewoning, die uniek is dankzij de prachtige vergezichten over water en landerijen! De woning beschikt over een eigen aanlegoever en is gelegen aan het Johan Frisokanaal, dat tevens in directe verbinding staat met de omliggende Friese Meren en het IJsselmeer. En de prijs? €309.000.

Zowel de woonkamer als de drie slaapkamers zijn voorzien van een prachtige grenen plankenvloer. De woonkamer met open keuken heeft veel lichtinval, maar is dankzij de houtkachel toch bijzonder gezellig. De natuurrijke omgeving speelt een belangrijke rol in het huis. Deels door de grote ramen, maar vooral doordat er zich aan twee zijden van de woning een balkon bevindt, waar u kunt genieten van de prachtige natuur.

 Warns is een lintdorp gelegen in Zuidwest Friesland en is door de waterrijke omgeving een echt watersportdorp. Het beschikt dan ook over meerdere jachthavens en jachtbedrijven. De verdere voorzieningen zijn op dorpsniveau aanwezig. Op korte afstand van Warns bevinden zich prachtige zandstrandjes, de Gaasterlandse bossen en gezellige terrasjes. De toeristische stadjes die in de buurt liggen zijn: Stavoren, Hindeloopen, Workum en het kleinste Nederlandse vissershaventje Laaxum.Meer weten? Check het 

>>> HIER <<<

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen