Categorieën

Te koop
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Wonen aan het water: Half vrijstaand schipshuis met appartement in Wanneperveen (Weerribben-Wieden)

4 januari 2018 Cristian Te koop 0

Bij watersportpark Meerzicht in Wanneperveen treft u deze heerlijke woning vn ruim 100 vierkante meter boven het schipshuis, waar u een boot tot twaalf meter kunt stallen. Onbezorgd vakantie vieren met de hele familie. Voor zonaanbidders en watervrienden en natuurliefhebbers. De prijs? €409.000

Boven de (auto) garage en het schipshuis is op twee etages een heerlijk appartement met terras op het oosten, drie slaapkamers en twee badmkamers. Genoeg plek voor de hele familie! Een spectaculair uitzicht behoort tot de standaard meegeleverde voorwaarden, evenals een aandeel in de binnenhaven met zes ligplaatsen en een kleine jollensteiger in watersportpark Meerzicht aan het Nationaal Park Weerribben-Wieden. Een prachtig, uniek natuur en watersportgebied.

Op de begane grond vindt u de garage (6,20 x 5,20 m) en het boothuis (12,85 x 5,20 m) waar u een ruime bergruimte treft en twee elektronische hijsinstallaties voor kleinere boten tot 1000 kg. Vanwege de hoekligging zijn de in- en uitvaarmogelijkheden ideaal.

Meer weten over dit unieke Schipshuis met appartement? Klik

>>> HIER <<<

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen