Categorieën

Te koop
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Wonen aan het water: grachtenpand voor een zacht prijsje? De Lindegracht in Monnickendam

15 februari 2018 Cristian Te koop 0

Wonen aan de gracht in een pittoreske 'stad' nabij de randstad onbetaalbaar? Wat dacht u van Monnickendam! Aan de Lindegracht in het centrum vindt u deze schitterende woning, natuurlijk met de mogelijkheid om een sloepje voor de deur te leggen. En de prijs €375.000

Een woning uit 1875 die klaar is voor de toekomst. U treft binnen ondermeer een zeer ruime woonkamer, mooi afgewerkte, luxe badkamer met bad en een keuken met uitzicht over het water.

Een grachtenpand. Dat is het, met als plus een heerlijke diepe en zonnige tuin, waarop in 2000 ook nog een verwarmde schuur is gerealiseerd.

Monnickendam heeft een historische stadskern, waar elke zaterdag een gezellige markt wordt gehouden. In het midden van de stad vindt u de speeltoren met het oudste nog bespeelbare carillon in Nederland.

Watersport liefhebbers kunnen hun hart ophalen in Monnickendam. Naast diverse nautische evenementen zijn er maar liefst vier jachthavens en daarmee behoort Monnickendam tot één van de

>>> grootste 'jachthavens'<<<

ter wereld! Een tochtje op de Gouwzee of het Markermeer kan altijd en langs de kades liggen altijd vele klippers en tjalken.


Meer weten over dit pand aan de Lindegracht in Monnickendam? Klik

>>> HIER <<<

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen