Categorieën

Te koop
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Tweedehands platbodem kopen? Meer over de Blom Lemsteraak

26 juli 2017 Cristian Te koop 0

Statig én sportief zeilen, dat is de ervaring die u heeft met een Blom lemsteraak. Deze klassieke jachten, vervaardigd uit hoogwaardig staal, zijn elegante doch robuuste verschijningen op de Nederlandse binnenwateren en de Waddenzee. Door de geringe diepgang is uw vaargebied schier onbeperkt.
Skipshelling en scheepswerf Blom Hindeloopen
Skipshelling en scheepswerf Blom is gevestigd in het Friese stadje Hindeloopen, direct aan het IJsselmeer. Blom is sinds 1957 gespecialiseerd in de bouw van stalen casco’s: van de zeeschouw, de Friese visaak tot Boeiers, Tjotters, Kotters, de Vlet en de Staverse jol. Ook kan er in opdracht gebouwd worden.Blom Lemsteraak
De Blom lemsteraak wordt gebouwd vanaf 1967 in lengtes variërend van 9,5 tot 16,25 meter. Er zijn inmiddels 156 Lemsteraken bij Skipshelling Blom gebouwd, van roefaak tot visserman uitvoering en van toeraak tot gerenommeerde wedstrijdaak.

In de zomer van 2012 is vlakbij de oude locatie, aan de rand van Hindeloopen, een compleet nieuwe bedrijfshal met kantoren en winterstalling in gebruik genomen. Vanuit hier kunnen de lemsteraken zo het water in, de elfstenroute op.
Tweedehands Blom lemsteraak kopen?
De Lemsteraken van Blom blijven meestal lang bij dezelfde eigenaar. Die heeft vaak ook zijn eigen wensen aan de werf toevertrouwd, waarmee elk exemplaar dat op de markt komt uniek is qua interieur en motorisatie. Ook de prijs en afmetingen zijn hiermee niet aan bepaalde richtlijnen gebonden.

Check

>>> HIER <<<

de beschikbaarheid van tweedehands Blom aken via Dirkblom.nl.

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen