Categorieën

Te koop
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Tweedehands motorsailor kopen? Meer over de Nauticat 33

25 oktober 2017 Cristian Te koop 0

De Nauticat 33 is het type boot dat de meeste mensen voor ogen zal staan wanneer zij denken aan een 'motorsailor'. Een klassieker dus. Met de kenmerkende binnenruimte en prima vaareigenschappen. 
De Nauticat is de ideale boot voor mensen die veel ruimte willen maar geen hele grote boot. Mensen die graag af en toe willen zeilen, maar best prat gaan op het comfort van varen op de motor. De Nauticat is de ideale metgezel voor mensen die graag varen, maar ook graag lekker recreëren op de boot. De Nauticat wordt sinds de jaren '70 gebouwd op de Finse werf. Als semi kimkieler is de boot geschikt om mee droog te vallen.

Interieur en tuigage Nauticat 33
De Nauticat 33 beschikt over een comfortabel, mooi hout afgewerkt interieur. Er is een ruime salon met staghoogte tot 190 centimeter. Er zijn 4 vaste slaapplaatsen en 6 in totaal. De lengte over alles is door de vaste boegspriet bijna 12 meter, terwijl de romp zelf ruim 10 meter meet. Het schip is standaard getuigd met een extra bezaanmast, waarmee comfortabele zeilvoering gegarandeerd is.

Motorisatie en prijzen Nauticat 33
Deze Nauticats zijn standaard uitgerust met een robuuste Ford Lehman dieselmotor van 80 pk. Afhankelijk van de leeftijd van de boot zijn er diverse andere motoren beschikbaar die later zijn ingebouwd. Prijzen beginnen vanaf ongeveer 50.000 euro en kunnen, naar aanleiding van leeftijd en staat van onderhoud oplopen tot 75.000 euro. Er zijn er veel verkocht, dus ook de keus op de tweedehands markt is ruim. Voor meer info over de beschikbaarheid van Nauticat 33 jachten in Nederland, klik >>> HIER <<<

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen