Categorieën

Te koop
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Tweedehands motorkruiser kopen? Meer over de Brekkenkruiser 850

7 maart 2018 Cristian Te koop 0

Een heerlijke kruiser pur sang. De Brekkenkruiser is er in verschillende afmetingen, waarvan de 850 de meest gangbare is. Er zijn echter ook 750, 950 en 1050 uitvoeringen gebouwd. 

De Brekkenkruisers werden in de jaren '70 en '80 gebouwd bij jachtwerf "De Brekken" in het Friese Hommerts. Vernoemd naar het meer ''De Brekken" dat daar vlakbij gelegen is. De vaareigeschappen zijn gemoedelijk, precies zoals u uw vakantie in de Nederlandse binnenwateren zou wensen.

Interieur Brekkenkruiser 850 OK & AK
Het interieur is verrassend ruim. Een langscheeps geplaatste pantry en een prima vierzits eethoek (om te bouwen tot tweepersoons slaapaccomodatie) in de salon maken deze kruiser ideaal voor een klein gezin. In de punt is een tweepersoons kooi en in de achterkajuitversie vindt u achterin ook twee prima kooien. De stuurconsole bevindt zich onder het ''cabriodak", waardoor u buiten en toch binnen stuurt. Hier is het ook heerlijk toeven voor de bemanning. Met kuiptent bent u beschut tegen weer en wind.Motorisatie en prijzen Brekkenkruiser 850
De Brekkenkruiser wordt regelmatig aangeboden op de tweedehands markt. Motorisatie is vaak Mercedes of Peugeot, echter is de motor in veel van de huidig varende exemplaren al eens vernieuwd. Prijzen van de Brekkenkruiser variëren, afhankelijk van de uitrusting en staat van onderhoud tussen de 12.500 en 27.500 euro.
De brekkenkruiser op de foto's kunt u huren via Nautal. Meer informatie klik >>> HIER <<<
Meer informatie over de tweedehands beschikbaarheid van Brekkenkruisers treft u >>> HIER <<<


Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen