Categorieën

Te koop
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Tweedehands motorjacht kopen? Meer over de Azimut AZ 52

13 september 2017 Cristian Te koop 0

Azimut yachts zijn stijlvolle, ruime en snelle motorjachten met een luxe uitstraling. De range is vrij uitgebreid en begint al bij een dertig voeter. De Azimut AZ 52 is een model dat handling combineert met de ruimte en uitstraling van een superjacht, waarmee u gerust kunt aanmeren in Nederlandse jachthavens, maar ook aan de cote d'Azur geen modderfiguur slaat. 

Azimut yachts is een Italiaans merk dat in de jaren '60 werd opgericht door Paolo Vitelli. De eerste boten werden gebouwd bij Amerglass in Nederland. Het bedrijf ontwikkelde zich verder van zeiljachten tot en met luxe motorboten, waaronder ook de schepen van Benetti vallen. Kwaliteit en luxe zijn de speerpunten.

Azimut AZ 52 prijzen en motorisatie
De Azimut AZ 52 is een solide motorboot met ruime accomodatie voor 6 personen. De motorisatie is van caterpillar, met 2 keer 600 pk. Kruissnelheid is 20 km/h met een maximum van bijna dertig kilometer per uur. De Azimut AZ 52 is tweedehands ruimschoot te krijgen voor prijzen vanaf €150.000 afhankelijk van het bouwjaar en de staat van onderhoud.

Meer weten over Azimut Yachts en de Azimut AZ 52 op te tweedehands markt? Klik >>> HIER <<<

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen