Categorieën

Te koop
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Tweedehands motorboot kopen? Meer over de Westbas 29 Offshore

6 september 2017 Cristian Te koop 0

Een Westbas 29 Offshore is een stoere motorboot, met veel ruimte voor z'n lengte. Zeewaardig, CE certificering B, wat 'm geliefd maakt bij oud-zeilers en ook nog eens leuk om te zien liggen aan de haven. Deze Noorse boot kent een selecte kring liefhebbers in Nederland, waar u ook onderdeel van kunt worden met de aanschaf van een tweedehands model. 

De Westbas is van alle moderne gemakken voorzien en lekker ruim in de salon, met een stahoogte van bijna twee meter. Vijf man kunnen aan boord makkelijk verblijven. Op de Noorse werf Dahls Båtbyggeri zijn er sinds 2000 meer dan honderd exemplaren van stapel gelopen. De meeste schepen zijn zeer goed uitgerust en klaar voor grotere tochten, ook op meer open water, waardoor veel zeilers die zonder mast verder willen varen interesse tonen in de Westbas 29 offshore.

Motorisatie en prijzen Westbas 29 offshore
De Westbas 29 is een zeewaardige 'halfglijder' met goede vaareigenschappen. Standaarduitgerust met een Yanmar dieselmotor varierend van 80 tot 160 pk Yanmar dieselmotor. De prijzen variëren afhankelijk van bouwjaar en uitrusting tussen de 60.000€ en 100.000€ voor een tweedehands exemplaar.

Meer weten over de beschikbaarheid van de Westbas 29 Offshore? Klik >>> HIER <<<


 

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen