Categorieën

Te koop
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Tweedehands motorboot kopen? Meer over de Pikmeerkruiser

21 juni 2017 Cristian Te koop 0

Motorkruisers zijn er in Nederland in alle soorten en maten. De Pikmeerkruiser is een ware klassieker. De naam en de looks zijn voor elke watersporter bijna een vanzelfsprekend onderdeel van de beleving. En dat wil wel iets zeggen!

De Pikmeerkruiser is ontwerpen en gebouwd door Jachtwerf B. de Groot in Friesland

>>> klik hier <<<

. Al sinds het begin van de jaren '60 van de vorige eeuw wordt deze motorboot gebouwd in Grou. Het jacht is van oorsprong een luxe, op dwarsspanten gebouwde, stalen motorkruiser met een ruim interieur.

De Pikmeerkruiser is gebouwd volgens CE normering, categorie C. Er zijn drie verschillende varianten in productie: met Open Kuip, Achterkajuit en Flying Bridge, verkrijgbaar in de lengtes 11.50 meter, 12.50 meter en 13.50 meter. In de uitvoeringen wordt vaak onderscheid gemaakt tussen de 'Royal' en de 'Premier'. Zowel interieur als het exterieur kunnen in overleg worden aangepast aan de specifieke voorkeuren van de klant. In de vaart zijn er echter veel meer modellen, zoals de 800 en 850 en 950 die vroeger werden gebouwd.

Tweedehands Pikmeerkruiser kopen?
Op de tweedehands botenmarkt is een ruim aanbod Pikmeerkruisers beschikbaar. Logisch, want er zijn er inmiddels vele honderden gebouwd. De prijzen lopen uiteen van zo'n 10.000 euro voor een oud exemplaar, tot ruim in de ton en meer voor de nieuwere modellen. Motorisatie is vaak Yanmar en Volvo Penta, in oudere modellen werden veel Vetus Peugeots ingebouwd.

Benieuwd naar de beschikbaarheid van Pikmeerkruisers op de tweedehands botenmarkt? >>> KLIK HIER <<<

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen