Categorieën

Te koop
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Tweedehands motorboot kopen? Meer over de Marex 280 Holiday

24 januari 2018 Cristian Te koop 0

Heerlijk cruisen over de binnenmeren en langs de kust? Ruimte voor het hele gezin. Stijlvolle looks en degelijke Scandinavische kwaliteit voor een interessante prijs: de Marex 280 Holiday. Bijna 9 meter boot, motor en vaarplezier. 

De >>> Marex werf <<< uit Noorwegen profileert zich tegenwoordig trots als 'King of the Sea'. Of dat helemaal terecht is laten we even in het midden. Feit is wel dat er al sinds 1973 hoogwaardige motorboten worden afgeleverd vanuit Grimstad aan het Skagerrak.

Vaareigenschappen Marex 280 Holiday
In de Marex 280 heeft de schipper een ultiem cabrio gevoel dankzij de hardtop overkapping. Beschermd, maar toch buiten. De schepen zijn uitgevoerd in CE C of B normeringen, en kunnen sowieso wel een stevig weertje hebben. Ze reageren fijn op het roer, en met de ingebouwde boegschroef is aanleggen ook geen probleem. De maximale snelhied ligt rond 18 km/h bij een doorvaarthoogte van 265 centimeter zijn de meeste bruggen haalbaar.

Interieur Marex 280
Het interieur is onconventioneel m,aar ruim. In de punt treft u een tafel die omgebouwd kan worden tot tweepersoons bed en de natte cel. De pantry is aan de overzijde van het stuurconsole geplaatst en daarmee semi-buiten, terwijl in de achterkajuit nog eens ruimte is voor een enkele en een dubbele kooit.


Motorisatie & prijzen Marex 280 Holiday
De Marex 280 Holiday is in de meeste uitvoeringen uitgerust met een Volvo Penta of Yanmar inboard diesel, met een variërend vermogen tussen de 80 en 180 pk. Op de tweedehands markt is er voldoende keus in modellen van deze populaire boot. De prijzen beginnen, afhankelijk van bouwjaar (1995 - 2005) en staat van onderhoud, rond de €50.000

 

Beschikbare Marex 280 Holiday modellen op de tweedehands markt? Klik >>> HIER <<<
De boot op de 'cover' is te koop via Marex dealer De Boarnstream, meer info

>>> HIER <<<

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen