Categorieën

Te koop
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Tweedehands motorboot kopen? Meer over de Hooveld kruiser

16 augustus 2017 Cristian Te koop 0

Op zoek naar een fijne kruiser voor vakanties op de Nederlandse wateren? Kijk dan ook eens bij de verschillende modellen van de Hooveld kruiser, met name de 850 en de 950. Eerlijke, kwalitatief goede boten voor een mooie prijs. 

Hooveld kruisers werden in de jaren '70 gebouwd bij jachtwerf Hooveld B.V, in Velddriel. Al tijdens de introductie op de HISWA werd er gerept van 'een waardig schip voor een redelijke prijs'.

Het interieur van de kruisers is degelijk en confortabel. De stahoogte is met ongeveer 185 centimeter redelijk, terwijl de 4 vaste slaapplaatsen in de 850 opvallend ruim zijn. In de 850 stuurt u binnen, terwijl er in de 950 zowel een binnen als buiten stuurstand aanwezig is.

Motorisatie en prijzen Hooveld kruiser 850 en 950
De kruisers, gebouwd vannaf eind jaren '70 tot in de jaren '80 van de vorige eeuw zijn regelmatig beschikbaar op de tweedehands markt. Prijzen variëren, afhankelijk van de staat van onderhoud, tussen de 8.000 en 35.000 euro voor de grootste modellen. Motorisatie is meestal Peugeot, maar ook Mercedes en in sommige gevallen Yanmar of Mitsubishi (als nieuwe motor) komen voor.

Meer over de Hooveld Kruiser op de tweedehands markt? Klik >>> HIER <<<

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen