Categorieën

Te koop
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Tweedehands motorboot kopen? Meer over de Da Vinci Yachts 29

18 oktober 2017 Cristian Te koop 0

Noem een merk Da Vinci, dan maakt u nieuwe klanten in ieder geval meteen duidelijk dat u op zoek bent naar het hoogst haalbare. In stijl en kwaliteit. Dat geldt ook voor de botenbouwers uit het Friese Heeg. In 2001 had Steven Boersma het idee om een weekendkruiser te ontwikkelen waarin de buiten ruimte centraal staat, maar nog steeds een comfortabel verblijf binnen gegarandeerd is. Dat resulteerde in de succesvolle introductie van de Da Vinci 29. Op de eerste Hiswa te Water (2002) werden meteen maar liefst zes boten verkocht. De Da Vinci 29 was een instant klassieker met heerlijk comfort tijdens het varen en prima accomodatie in de jachthaven. De lijnen zijn elegant maar toch stoer. On Nederlands stijlvol, en dat maakt dat de naam Da Vinci goed past. 
Motorisatie en prijzen Da Vinci yachts 29
In de Da Vinci ligt standaard een Yanmar diesel met maar liefst 100 pk. Dat zorgt voor stevig en gecontroleerd varen onder alle omstandigheden. U begrijpt ook dat de Da Vinci meer is dan een simpele waterverplaatser. U treft vaarplezier 'pur sang', of te wel grande fantastico! De vraagprijzen liggen tussen de 60.000 en 100.000 Euro. Er is er slechts af en toe één beschikbaar. Vaak kunt u deze rechtstreeks bij de werf bekijken vanuit het 'pre-owned' programma. (Klik

>>> HIER <<<

)
Assortiment Da Vinci Yachts


Het assortiment van Da Vinci Yachts is inmiddels fors uitgebreid. Er zijn twee verschillende lijnen, die verkrijgbaar zijn over de hele wereld. De Classic lijn vanaf de Da Vinci 29 en de 29 Tender tot en met de 38, en de Dynamic lijn die begint met de Da Vinci 30 en doorloopt tot de Da Vinci 40.

Kijk voor video vaarimpressies en alle informatie op de website van Da Vinci Yachts

>>> HIER <<<Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen