Categorieën

Te koop
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Tweedehands motorboot kopen? Meer over de Agder 840

23 augustus 2017 Cristian Te koop 0

Brandsma jachten in Sneek is een begrip. In 1983 begon George Brandsma een jachthaven met botenverhuurbedrijf en jachtmakelaardij in het centrum van Sneek. In 1989 werd de succesvolle Noorse Agder 840 geïntroduceerd. Dit comfortabele schip is ook nu nog steeds zeer gewild vanwege onder meer de grote breedte. Een combinatie van Noorse kwaliteit en Nederlands meesterschap. 
Interieur en vaareigenschappen Adger 840


In de Agder 840 treft u vier vaste slaapplaatsen. twee in de punt en twee in de achterkajuit. Er is een ruime stuurconsole aanwezig en een prima pantry met voldoende opbergmodelijkheden. In de kuip is uitstekende zitmogelijkheid. Dat geld ook voor binnen, waar het voor een gezin prima toeven is tijdens de vakantie met een stahoogte van 190 cm. Let er op dat er versies met en zonder achterkajuit rondvaren. De Noorse Spitsgatter is ontworpen om tegen de woeste Noordelijke omstandigheden bestand te zijn. Met de zeewaardigheid zit het dan ook wel snor en voor de meeste bruggen hoeft u met de doorvaarthoogte van 235 centimeter niet te wachten!

Prijzen en motorisatie Agder 840
De prijzen voor tweedehands Agders lopen flink uiteen omdat er vanaf 1989 tot heden modellen zijn gebouwd. Van 30.000 tot 80.000 euro is ongeveer de prijsklasse, afhankelijk van leeftijd en staat van onderhoud. Motorisatie is in veel gevallen een 88 pk Yanmar, maar ook Volvo-Penta en Vetus diesels komen voor.Specificaties Agder 840
merknaam:Agder 840 OK
prijsrange tweedehands: 30.000 tot 80.000 EURO
materiaal: polyester
afmetingen (l x b x h x d):8,40 x 3,20 x 2,32 x 0,85

Meer interesse in de beschikbare Agder 840 op de tweedehands markt? Klik >>> HIER <<<

Geschiedenis Brandsma Jachten
In 1995 werd het watersportbedrijventerrein It Ges aan de Houkesloot uitgebouwd, hier zijn bouwde George Brandsma zijn 25.000 m2 grote overdekte full service jachthaven, voorzien van onder meer faciliteiten voor nieuwbouw, reparatie, stalling en onderhoud, een grote schepenlift en brandstofpompen.
In 1999 nam de familie Ten Cate het bedrijf over. Vanwege de goede bekendheid werd de naam Brandsma Jachten aangehouden. Onder leiding van Dirk, Greetje, Joop en Gerard ten Cate is Brandsma Jachten uitgegroeid tot een modern allround watersportbedrijf. De luxe ligplaatsen beschikken over wi-fi, walstroom en drinkwater. Er wordt uitsluitend gewerkt met eersteklas gekeurd materieel.
Scheepsbouw Brandsma jachten
Brandsma bouwt custom built stalen en polyester jachten: de robuuste Noordzeekotter, de sierlijke Federick, de tijdloze Luna en nieuw in ontwikkeling: de Mondial Compacte Trawler. Daarnaast zijn zij (nog steeds) gespecialiseerd in het Noorse polyester topmerk Agder. De Agder 1100 wordt deels in eigen bedrijf gebouwd. Binnen de diverse ranges gelden ook de 'Brandsma vlet' types als klassiekers.Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen