Categorieën

Te koop
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Tweedehands kajuitsloep kopen? Meer over de Menken Maritiem Newport Bass XL

5 juli 2017 Cristian Te koop 0

De Menken Maritiem Newport Bass XL heeft alles wat u van een moderne motorboot kunt verwachten, behalve dan het soundsystem waarmee de bass XL klanken kunnen voortgebracht. Maar als u dat echt wilt hebben, dan zullen de mensen van Menken Maritiem het ongetwijfeld voor u in kunnen bouwen. De Newport Bass XL is de ultieme Comfort Class onder de kajuitsloepen.

Deze boot heeft de stuurstand achterin en een open interieur waar maar liefst 8 slaapplaatsen gecreëerd kunnen worden, waarvan 4 vast! Met een doorvaarthoogte van 1.85 meter is deze boot geschikt voor de Amsterdamse grachtengordel of andere Nederlandse steden. Dagtochten, weekenden of hele vakanties, het kan allemaal. De Menken Maritiem Newport XL Bass is de ideale sloep voor iedereen die meer wil dan een simpel dagje uit. De Newport Bass biedt ongekend veel ruimte en comfort. Wat dacht u van stahoogte van 1.92 meter in de salon en maar liefst 12 zitplaatsen buiten in de kuip?

Menken Maritiem: kwaliteitswerf
Menken Maritiem is een kwaliteitswerf die al sinds 1996 solide, duurzame en zeer fraaie schepen en kajuitsloepen bouwt vanuit Ter Aar en Sri Lanka ( Lees

>>> HIER <<<

meer over het bijzondere concept). 'Volle en rijke boten' is de missie van deze scheepsbouwers.  • Lengte:10.25 m

  • Breedte:3.12 m

  • Diepgang:105.0 cm

  • Materiaal:Polyester

Meer weten over de Menken Maritiem Newport XL Bass en de tweedehands prijzen?

Klik >>> HIER <<<

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen