Categorieën

Te koop
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Tweedehands catamaran kopen? Meer over de Lagoon 380

27 september 2017 Cristian Te koop 0

De catamaran was lange tijd een leven in de obscuriteit toebedeeld. De laatste jaren geniet dit boottype echter een hernieuwde populariteit. En niet voor niks. Catamarans zijn ruimtewonders en vlotte zeilers. Ze zijn wel prijzig in de aanschaf. Dat stimuleert de keuze voor een tweedehands exemplaar. De Lagoon 380 is een moderne catamaran tegen een aantrekkelijke prijs. 

De Lagoon 380 wordt veel ingezet door charter maatschappijen. HEt is dan ook het meest waarschijnlijk dat uw tweedehands exemplaar voor deze doeleinden is gebruikt. Dat hoeft helemaal geen probleem te zijn. Echter het is wel raadzaam om voor aanschaf een expert te laten beoordelen of er verborgen gebreken zijn.


Interieur en motorisatie
Het interieur van de Lagoon 380 is heerlijk ruim voor z'n lengte. U heeft de beschikking over maar liefst 4 (of 3) vaste tweepersoons kooien en de salon met open keuken zijn zeker ruim genoeg voor acht gasten aan boord. Motorisatie is in de meetse gevallen een dubbele Yanmar inboard diesel met een vermogen rond de 30 pk.


Prijzen tweedehands Lagoon 380 catamaran
De Lagoon 380 is gebouwd vanaf eind jaren '90 en de prijzen schommelen tussen de 175.000 en 250.000 euro voor een tweedehands exemplaar, afhankelijk van bouwjaar, staat van onderhoud en compleetheid. Voor meer informatie over de Lagoon 380 verwijze wij graag naar de mooie website van de werf zelf. klik >>> HIER <<< Houd er trouwens rekening mee dat een catamaran in de Nederlandse wateren behoorlijk prijzig kan zijn wat berteft het liggeld in jachthavens. Veel jachthavens hebben wel plek, en soms ook speciale catamaran ligplaatsen, echter het kan soms ook zo zijn dat u vanwege de breedte, voor twee ligplaatsen dient af te rekenen.


Beschikbaarheid tweedehands Lagoon 380 catamaran? Klik >>> HIER <<<


Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen