Categorieën

Te koop
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Motorboot kopen? Meer over de Elling E3

17 januari 2018 Cristian Te koop 0

Elling Yachts. De Volvo onder moderne motorboten. Of vindt u dat deze vergelijking niet helemaal strookt? Kwaliteit en luxe gepaard met elegante edoch stoere lijnen en een zeer hoge mate van betrouwbaarheid en zeewaardigheid. En dat voor een stevige prijs die zich echter makkelijk laat verantwoorden door het vaarplezier en comfort aan boord. Wij staan hier kort stil bij het Elling E3 model. De instant klassieker.  

De Elling E3 is er in verschillende uitvoeringen. Standaard, Ultimate en Ultimate XE. Allen staan ze garant voor duurzame kwaliteit en sublieme vaareigenschappen verdeeld over 13.80 meter lengte. Elling wordt gebouwd Neptune Marine Shipbuilding bv. uit het Gelderse Aalst, dat werd opgericht in 1972. In 1997 werd het eerste Elling jacht gelanceerd. Dit model was gebaseerd op honderden concepten en feedback van duizenden watersporters wereldwijd. Ontworpen door de gerenommeerde jachtdesigner Ken Freivokh onder het motto: 'The best boat in the world'

Interieur en vaareigenschappen Elling E3
De Elling E3 was in 1997 een instant klassieker. Een solide, mooi gelijnd jacht met de Ocean CE-A certificering. De luxe uitstraling is ook goed merkbaar aan de afwerking in het interieur. Hier vindt u een ruime salon, zeer uitgebreide pantry, stuurhut, zithoek en naar keuze vier of zes vaste slaapplaatsen. 'Naar keuze' is een belangrijke toevoeging, want de Elling E3 kan zeer ver gecustomized worden bij aflevering. Dat betekent dat u op de tweedehands markt ook verschillende uitvoeringen treft. Echter allemaal met een zelfde kwalitatief hoogstaande afwerking.

Motorisatie en prijzen Elling E3
De Elling E3 wordt tegenwoordig - hoe kan het ook anders - standaard uitgerust met een 190 pk Volvo diesel. De Ultimate heeft de beschikking over een Volvo dieselaandrijving van maar liefst 435 pk. Oudere modellen beschikken over Cummins krachtbronnen van 270 of 450 pk. Prijzen op de tweedehands markt beginnen, afhankelijk van het bouwjaar en de staat van onderhoud, bij rond de twee ton.

>>> HIER <<<

kunt u genieten van een prachtige virtuele tour, terwijl u >>> HIER <<< de beschikbaarheid van de Elling E4 op de tweedehands markt vindt.

Specificaties Elling E3

Lengte over alles 13.8m 45ft
Breedte 4.25m 14ft
Hoogte 3.45m 12ft
Diepte 1.20m 4ft
Dieseltank 1500 ltr
Water 850 ltr

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen