Categorieën

Te koop
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Mijn boot te koop: "Van deze sleepboot zijn er maar weinig in omloop"

25 januari 2017 Cristian Te koop 0

Ronald Kamphuis begon ooit met een schippersvlet met een ééncillinder motor, waarmee hij regelmatig over de Maas voer. "En daar op de Maas," vertelt Kamphuis aan Jachthaven.nl, "zagen we deze sleepboot liggen. Ik had al een passie voor oude motoren en vroeg of ik een proefvaart mocht maken. Dit was zo'n succes dat we hem gelijk hebben gekocht."Merk: Sleepboot
Vraagprijs: €11.999
Bouwjaar: 1930
Ligplaats: WZV Trident 
Lengte: 8.5
Breedte: 2,10
Diepgang: 0.8

Heeft u er veel plezier aan beleefd?

Ik heb de boot mede gekocht om hem te renoveren. Dat vind ik leuk. Ook vind ik het leuk dat er niet zo veel van in omloop zijn. Maar dat is niet het enige: je kunt er natuurlijk prachtig mee varen. Prachtige dagtochten, met het gezin of vrienden. Wij zijn er voornamelijk mee naar de Biesbosch gevaren of naar Heusden. Hij steekt maar 0,80 diep dus je kunt overal komen. Heel af en toe zijn we er ook op blijven slapen. De boot heeft namelijk twee slaapplekken en een toilet.

Waarom heeft u de boot in de verkoop staan?

Sinds twee jaar hebben we een dochter en dat is de reden dat hij wordt verkocht.

Heeft u veel in de boot geïnvesteerd?

We hebben alle elektriciteit er op gemonteerd, zoals alle boordverlichting. Ook hebben we de keerkoppeling vervangen en de hele boot opnieuw geschilderd. Eigenlijk hebben we de boot helemaal van scratch gerenoveerd.

Voor wie is de boot interessant?

Voor mensen die dagtochtjes maken of er een weekendje mee weg willen. Ook is het mooi als de nieuwe eigenaar handig is en het leuk vindt om oude motoren te onderhouden.

Blijft u varen?

Absoluut. We gaan nu op zoek naar een nieuw klusproject. Vanzelfsprekend weer een sleepboot, maar dan een maat groter. Ik denk één van tien meter. Hopelijk een Amsterdammer.

Geïnteresseerd in de Sleepboot van Ronald Kamphuis? Zijn telefoonnummer is: 0652626399. Zoekt u meer informatie over de boot? Kijk dan

hier

.  

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen