Categorieën

Te koop
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Mijn boot te koop: "Met mijn Jaguar 27 heb ik mooie avonturen beleefd"

18 januari 2017 Cristian Te koop 0

Pieter van den Donk kocht zijn Jaguar 27 vijf jaar geleden via een particulier op marktplaats. "Ik had al veel goede verhalen over de Jaguar gehoord," vertelt van den Donk aan jachthaven.nl. "De boot die ik tegenkwam was echter iets boven mijn budget. Ik ben toen verder gaan zoeken. Even later kwam ik de boot weer tegen, maar dan voor een lagere prijs. Ik heb vervolgens een prijsvoorstel gedaan, dat tot mijn mijn grote vreugde werd geaccepteerd."Merk: Jaguar 27
Vraagprijs: €7.500
Bouwjaar: 1973
Ligplaats: 

Jachthaven Scharendijke


Lengte: 8.2
Breedte: 2,7
Diepgang: 1.4

Heeft u veel plezier beleefd aan uw boot?

Ik heb een geweldige tijd gehad op mijn boot en het was heel vrij allemaal. Ik heb er zelfs op gewoond. In maanden mei tot eind oktober. Twee jaar in Jachthaven Scharendijke en twee jaar van vluchthaven naar vluchthaven. Ik heb daarbij ook veel geankerd. Ik ben 's nachts zelfs nog een keer losgeslagen. Ik kan wel zeggen: het was een mooi avontuur.

Waarom heeft u de boot in de verkoop staan?

Ik woon nu in Oostenrijk en kom niet vaak genoeg in Nederland om er nog van te genieten. Ik ben van mening dat een boot gebruikt moet worden anders gaat-ie er alleen maar op achteruit.

Heeft u veel in de boot geïnvesteerd?

Ik heb in al die jaren weinig problemen gehad. Ik heb alleen een keer de keerkoppeling moeten vervangen.

Voor wie is deze boot interessant?

In principe zijn er slaapplaatsen voor vier personen. Al zou ik niet met vier personen een lange trip gaan maken. Daarvoor is hij net iets te klein. Een dagtochtje kan wel. Ik denk dat de boor vooral geschikt is voor een stelletje. Ik heb er maanden met mijn vriendin op gewoond en we zijn nog steeds bij elkaar. Dat zegt toch wel wat.

Blijft u varen?

Omdat ik in Oostenrijk woon staat het varen bij mij momenteel op een laag pitje. Maar in de toekomst ga ik zeker weer zeilen. Ik heb niet voor niets mijn RYA gehaald, waarmee ik internationaal kan varen en ook boten kan huren. De bedoeling is dat ik ooit mijn Yachtmaster ga halen. Maar daarvoor moet ik eerst nog meer zeemijlen halen. Ik geloof dat je tussen de 2000 en 2500 zeemijlen moet hebben gevaren om examen te mogen doen. Ik zit ongeveer op 300. Ik moet dus nog wel even.

Geïnteresseerd in de Jaguar 27 van Pieter van den Donk? Zijn telefoonnummer is: 0646196694. Zoekt u meer informatie over de boot? Kijk dan

hier

.

 

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen