Categorieën

Te koop
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Mijn boot te koop: "Deze Mitchell 31 mk III is uitermate geschikt voor mensen die stoppen met zeilen"

15 februari 2017 Cristian Te koop 0

 

!! DEZE BOOT IS REEDS VERKOCHT !!


 

Nadat Robert Jan Koning klaar was met zeilen ging hij specifiek op zoek naar een Mitchell 31mk III. "Ik wilde een stoere boot waarmee ik op ruim water kon varen waar ik vroeger altijd zeilde," vertelt Koning aan jachthaven.nl. "Daarnaast hou ik van opschieten en met deze motorboot kom je overal vrij vlot. Daarbij kun je gezien de geringe diepgang van deze boot makkelijk de binnenwateren bevaren."Merk: Mitchell 31 MK III
Vraagprijs: €79.000
Bouwjaar: 1996
Ligplaats:

 

omgeving van Zwolle
Lengte: 9,45
Breedte: 3,35
Diepgang: 0,80

Heeft u er veel plezier aan beleefd?

Ik heb 17 tot 18 jaar heel veel plezier beleefd aan dit schip. Toen ik nog werkzaam was waren de vakanties beperkt. Vaak maakten we een rondje door Nederland. Via de grote rivieren in Nijmegen en Rotterdam bijvoorbeeld. Ook zijn we er vaak mee naar de eilanden gevaren, zoals Texel en Vlieland. Vrijwel ieder jaar eindigden we uiteindelijk onze vakantie in Sneek waar we nog een paar dagen de Sneekweek bijwoonden.

Waarom heeft u de boot in de verkoop staan?

We hebben kleinkinderen gekregen en die vragen best wel aardig wat aandacht. Daarbij wilden we ook wel eens wat anders doen. Verre reizen maken bijvoorbeeld. En je hebt per slot van rekening geen boot om er vervolgens niets mee te doen in de vakantie, vandaar.

Heeft u veel in de boot geïnvesteerd?

Jazeker. Natuurlijk de gebruikelijke onderhoudskosten. Tevens heb ik er ieder jaar een professioneel monteur bij betrokken.

Voor wie is de boot interessant?

De afgelopen tijd heb ik vooral mensen aan boord gehad die waren gestopt met zeilen. Ook merkte ik dat de mensen die een kijkje kwamen nemen vooral op zoek waren naar meer comfort.

Blijft u varen?

Mocht ik in de toekomst weer gaan varen zal het vooral in de vorm van dagrecreatie zijn. Wellicht dat ik dan een sloep koop, of iets dergelijks.

Geïnteresseerd in de Mitchell 31 mk III van meneer Koning? Zijn telefoonnummer is: 038 4540470. Zoekt u meer informatie over de boot? Kijk dan

hier

.

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen