Categorieën

Te koop
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Mijn boot te koop: "Deze Bully 960 OK is voor ex-zeilers interessant omdat er zowel binnen als buiten besturing zit"

1 maart 2017 Cristian Te koop 0

Meneer Vaarberg en zijn vrouw wilden altijd al eens een motorkruiser en ruilden uiteindelijk hun Dehler 34 in tegen deze Bully 960 OK. "We hadden het schip al een tijdje op het oog en hadden de mazzel dat de eigenaren van de Bully brood in onze Dehler 34 zagen, "vertelt meneer Vaarberg aan jachthaven.nl, "Uiteindelijk bleek het zowel voor ons als voor hun een goede deal, want ze hadden onze Dehler binnen zes weken verkocht."Merk: Bully 960 OK
Vraagprijs: €97.500,-
Bouwjaar: 2003
Ligplaats: Watersportvereniging Amsterdam
Lengte: 10,1
Breedte: 3,45
Diepgang: 0,8

Heeft u er veel plezier aan beleefd?

We hebben er nog steeds plezier van. We zitten namelijk in een luxe positie, omdat we de boot heel voorzichtig in de verkoop hebben staan. Tot die tijd varen we er nog mee. We vinden het nog steeds een prachtige boot en je kunt er overal mee komen. De afgelopen jaren zijn we er bijvoorbeeld mee in Noord-Holland geweest, maar ook in Zuid-Holland, Utrecht, het IJsselmeer en de Randmeren. Stuk voor stuk vaargebieden die geschikt zijn voor motorboten.

Waarom heeft u de boot in de verkoop staan?

Stel we verkopen onze boot, dan willen we eenzelfde soort boot, met open kuip, maar dan een die ruim een meter groter is. We willen namelijk iets meer comfort waardoor we langere tochten kunnen maken.

Heeft u veel in de boot geïnvesteerd?

We hebben er aardig wat in geïnvesteerd. In januari 2015 is de boot opnieuw geschilderd, waaronder de romp, de kajuit en het onderwaterschip. Ook is de binnenkant onder handen genomen en zijn er net 5 nieuwe accu's met 500 ampère ingezet. O ja, de boot is net in de anti-fouling gezet.

Voor wie is de boot interessant?

Voor mensen die een ton willen uitgeven aan een motorboot haha. Persoonlijk denk ik dat de boot vooral geschikt is voor mensen die hun zeilboot willen inruilen voor een motorboot. Het mooie is namelijk dat er zowel binnen als buiten besturing aanwezig is. Zodoende kun je als ex-zeiler nog gewoon lekker buiten blijven sturen.

Blijft u varen?

Jazeker, mocht onze boot verkocht worden, dan hebben we al een paar boottypen op het oog die ons interessant lijken. Momenteel zitten we te denken aan een Drentsche Kotter, een Aquanaut Drifter, een Bully 37 voet of een Sk Kotter. Dit zijn allemaal kwalitatief goed gebouwde schepen. Overigens heb ik recentelijk nog een Tyvano Breva 11.20 OK te koop zien staan. Ook absoluut een interessant schip.

Geïnteresseerd in deze Bully 960 OK van meneer Vaarberg? Zijn telefoonnummer is: 0622222554. Zoekt u meer informatie over de boot? Kijk dan

hier

.

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen