Categorieën

Te koop
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Mijn boot te koop: "Deze Breehorn 37 is uitermate geschikt om lange reizen mee te maken"

12 april 2017 Cristian Te koop 0

Piet van Ruler kocht deze Breehorn 37 omdat hij een echte zeiler is, en zijn kinderen groeiden waardoor het tijd werd voor een grotere boot. "Voorheen had ik een Victoire 33," vertelt Ruler aan jachthaven.nl, "en omdat dat een fantastische boot was, ging ik op zoek naar een schip van dezelfde ontwerper. Zodoende kwam ik uit bij deze zeewaardige Breehorn 37."Merk: Breehorn 37
Vraagprijs: €79.000
Bouwjaar: 1986
Ligplaats: Jachtwerf Woudsend
Lengte: 11.2 m
Breedte: 3.54 m
Diepgang: 1.9 m

Heeft u er veel plezier aan beleefd?

We hebben enorm veel plezier gehad van deze boot. Het mooie is namelijk dat je er de zee mee op kunt. Zo zijn we er bijvoorbeeld mee naar Denemarken, Duitsland en Frankrijk gevaren.

Waarom heeft u de boot in de verkoop staan?

Vanwege gezondheidsredenen.

Heeft u veel in de boot geïnvesteerd?

Ik heb er zeker veel in geïnvesteerd, want een boot is duur. Er zit bijvoorbeeld een heel nieuw teakdek op. Ook is de boot helemaal opnieuw geschilderd, hebben we de onderkant geheel in de epoxy gezet, en is de mast gerefit.

Voor wie is de boot interessant?

Voor liefhebbers en voor mensen die een koopmansboot willen, want het is een mooie boot om te zien en bovendien vaart hij heel goed. Ook is de boot erg geschikt voor mensen die een niet al te nerveuze boot willen zodra ze op zee zijn. Deze boot heeft namelijk enorm goed vaargedrag. Hij is dan ook uitermate geschikt om lange reizen mee te maken.

Blijven jullie varen?

Dat is wel de bedoeling. Alleen willen we nu een motorboot. Het idee is om een limbus-achtige boot te kopen. Eén waarmee je zowel de zee, als de binnenwateren kunt bevaren.

Geïnteresseerd in deze Breehorn 37 van Piet van Ruler? Hij is te bereiken op: 0653541333. Zoekt u meer informatie over de boot? Kijk dan

hier

.

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen