Categorieën

Te koop
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Mijn boot te koop: "Deze Bayliner 3058 Flybridge is erg geschikt voor leuke feestjes"

3 mei 2017 Cristian Te koop 0

Ben Broekers kocht zijn Bayliner 3058 Flybridge zo'n 3 jaar geleden van een particulier nadat hij 3 maanden over de prijs had onderhandeld. "Ik wilde altijd al een Bayliner," vertelt Broekers aan jachthaven.nl, "en dan specifiek dit model. Ik wilde namelijk een boot met dubbele besturing, en veel ruimte voor leuke feestjes."Merk: Bayliner 3058 fly bridge
Vraagprijs: €17.500
Bouwjaar: 1989
Ligplaats: Zeil -en Motorbootvereniging Deventer
Lengte: 9.85 m
Breedte: 3 m
Diepgang: 0.90 m

Heeft u er veel plezier aan beleefd?

Mijn vrouw en ik hebben heel veel plezier beleefd aan onze boot, hoewel ik eerlijk gezegd niet echt zo'n kapitein ben. Meestal voeren we langs de stad Deventer, zo de IJssel op, en weer terug. Ik wilde wel verder, maar ik had het lef niet en daarnaast mis ik de ervaring. Daar komt nog eens bij dat mijn vrouw ook niet zo vaarlustig is. We hebben onze boot meer voor de feestjes. En die waren altijd reuzegezellig.

Waarom heeft u de boot in de verkoop staan?

Omdat we te weinig tijd hebben. Ik zit in de wegmotoren en dat begint meestal in het voorjaar te lopen. Alleen is dat ook het moment dat het vaarseizoen begint. Daarnaast gaan mijn vrouw en ik drie keer per jaar naar Oekraïne omdat mijn vrouw daar vandaan komt. Het komt er dus eigenlijk op neer dat we te weinig tijd hebben om optimaal van onze boot te genieten.

Heeft u veel in de boot geïnvesteerd?

De vorige eigenaar heeft deze boot helemaal vaarklaar gemaakt en vernieuwd wat er vernieuwd kon worden. Het enige wat ik er aan heb toegevoegd is een heel exclusieve schotelantenne, inclusief tv etc.

Voor wie is de boot interessant?

Ik denk dat deze boot interessant is voor gezinnen of voor een ouderlijk echtpaar. Ik denk dat de jeugd iets snellers wil,  hoewel deze boot behoorlijk hard gaat als je het gas er een beetje op zet.

Blijft u varen?

Vanwege familieomstandigheden zullen we de komende tijd veel in Oekraïne doorbrengen. Dus ik denk het niet. Misschien over een jaar of zes. Het is nog even afwachten.

Geïnteresseerd in deze Bayliner van Ben Broekers? Hij is te bereiken op: 0558430976. Zoekt u meer informatie over de boot? Kijk dan

hier

.

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen