Categorieën

Te koop
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Mijn boot te koop: "Deze Antaris Ninefifty AK 2008 is aardig zwaar, en dat geeft een heel fijn vaargevoel"

5 april 2017 Cristian Te koop 0

Tjeerd de Vries en zijn vrouw begonnen in 2000 met varen, en hadden hier zoveel plezier van dat het voor de hand lag dat ze hun boot zouden inruilen voor een grotere. "In beginsel willen we een Noors schip kopen," vertelt De Vries aan jachthaven.nl,  "maar nadat we tijdens onze zoektocht toevallig langs de Antaris werf in Woudsend reden, zagen we deze Antaris Ninefifty Ak 2008 liggen. We stapten uit en waren gelijk verliefd. Dit was precies wat we wilden."Merk: Antaris Ninefifty AK 2008
Vraagprijs: €112.000
Bouwjaar: 2008
Ligplaats: WSV Leidschendam
Lengte: 10.5 m
Breedte: 3.3 m
Diepgang: 0.85 m

Heeft u er veel plezier aan beleefd?

We hebben enorm van dit schip genoten. De hele zomer en ieder weekend zijn we er heel Nederland mee door getoerd. Zo zijn we er regelmatig mee naar de kop van Overijssel en Friesland gevaren. Ook zijn we er de rivieren mee overgeweest.

Waarom heeft u de boot in de verkoop staan?

Mijn vrouw en ik gaan bijna met pensioen en zodra het zover is, willen we voor een langere tijd naar de Middellandse Zee. We moesten dus een afweging maken. Uiteindelijk hebben we ervoor gekozen om de boot in de verkoop te zetten. Met pijn in het hart, dat wel.

Heeft u veel in de boot geïnvesteerd?

De aanschaf van de boot zelf was al een hele investering. Toch hebben we er ook nog het nodige aan toegevoegd. Het schip zit nu vol leuke dingen. Zo hebben we de motor vervangen voor een 5 cilinder Volvo, een heel fijne motor als je het mij vraagt. Ook hebben we er sfeerverlichting, een elektrisch anker en een extra scheidingswand ingebouwd.

Voor wie is de boot interessant?

Ik denk dat deze boot interessant is voor mensen die een sportieve boot willen met een open kuip. Het is een echte 'bootse' boot. Ik denk dus dat vooral ex-zeilers die verknocht zijn geraakt aan het water deze boot wel interessant zullen vinden.

Blijven jullie varen?

We wonen in de buurt van Leiden en hebben nog een sloep van 4,5 meter waar we nog lekker dagjes mee weg kunnen. Al moet ik zeggen, dat is toch wel een heel ander soort varen.

Geïnteresseerd in deze Antaris Ninefifty AK 2008 van Tjeerd de Vries? Hij is te bereiken op: 06–48131174. Zoekt u meer informatie over de boot? Kijk dan

hier

.

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen