Categorieën

Te koop
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Mijn boot te koop: "Al met al heb ik veel aan deze Wadder toegevoegd die het geheel mooier maakt"

8 februari 2017 Cristian Te koop 0

Meneer Meijers kocht zijn boot in 2010 van een particulier in Friesland. "Destijds hadden wij een ligplaats achter huis die alleen geschikt was voor een kleine boot," vertelt meneer Meijers aan jachthaven.nl. "Maar toen we verhuisden naar een huis met een grotere ligplaats achter huis zijn we gelijk op zoek gegaan naar een grotere zeilboot. We houden namelijk erg van zeilen. Uiteindelijk kochten we deze platbodem, omdat we ermee konden droogvallen op het wad en omdat deze zeilboot over veel binnenruimte beschikt."Merk: Wadder
Vraagprijs: 17.900
Bouwjaar: 1977
Ligplaats:

 

Jachthaven Strijensas


Lengte: 8,05
Breedte: 2,95
Diepgang: 0,65

Heeft u er veel plezier aan beleefd?

We hebben heel veel plezier gehad van deze boot. We hebben er veel mee gezeild en ook hebben we de mast er met enige regelmaat afgehaald en op de motor gevaren. Zo zijn we bijvoorbeeld vanuit Leiden de Lek en de IJssel afgevaren en vervolgens via Zuthpen, het Twentekanaal op gegaan. Vanuit daar zijn we via Oost-Groningen en Groningen richting Friesland gevaren, waarna we uiteindelijk via Almere weer terugkeerden naar Leiden.

Waarom heeft u de boot in de verkoop staan?

Nu we wat ouder worden merken we dat er toch wel aardig wat bij het zeilen komt kijken. En ondanks dat we de mast er af en toe afhalen en op de motor varen, merken we toch dat deze boot vooral is ingericht om mee te zeilen.

Heeft u veel in de boot geïnvesteerd?

Jazeker. Ik hou van sleutelen en doe de dingen graag zelf. Zo heb ik er bijvoorbeeld een windmeter op gezet. Dat vind ik leuk. Ook is de boot behoorlijk in het onderhoud geweest. Dit geldt voor zowel de verf als de motor zelf. Je kunt wel stellen dat er veel weekendjes klussen inzit. Ook heb ik er een wifi-ontvanger ingebouwd en een marifoon. Al met al heb ik er veel aan toegevoegd die het geheel mooier maakt.

Voor wie is de boot interessant?

Ik denk dat de boot geschikt is voor een gezin met twee kinderen. Er bevinden zich namelijk vier vaste slaapplaatsen aan boord, op twee verschillende plekken. Tevens kun je er met vier man ruim aan tafel zitten om bijvoorbeeld gezellig een spelletje te spelen. Ook is er een kachel aanwezig waardoor je er al in het vroege voorjaar, of nog in het late najaar het water mee op kunt.

Blijft u varen?

We blijven zeker varen! We vinden het namelijk nog steeds onwijs leuk. Als deze boot verkocht is gaan we op zoek naar een motorboot. Maar dus echt één die specifiek is gemaakt om op de motor te varen.

Geïnteresseerd in de Wadder van meneer Meijers? Zijn telefoonnummer is: 0644570707. Zoekt u meer informatie over de boot? Kijk dan

hier

.

 

 

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen