Categorieën

Lijstjes
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Welke 5 vervoersmiddelen zijn makkelijk beschikbaar aan boord?

18 september 2017 Cristian Lijstjes 0

We varen en dan zitten we graag aan dek, of we zwemmen of varen met de bijboot. Komen we aan de wal, dan is het meeste vanuit de jachthaven wel te voet te bereiken. Maar soms willen we ook wel wat verder weg van de boot. Wat zijn handige vervoersmiddelen die ook beschikbaar zijn aan boord?
1. Vouwfiets

De vouwfiets is de klassieker onder de vervoersmiddelen aan booard. Hoe vaak zien we niet één of twee fietsjes op de steiger staan.

 
2. Step

De step is in opkomst. Steeds vaker zien we mensen niet alleen steppen als sportbeoefening, maar ook als transportmiddel. Ze zijn er in alle soorten en maten. Zeker de vouwstep is ideaal voor aan boord.

 
3. Skateboard / longboard
Een beetje extavagant, maar wel reuze handig als u het onder de knie heeft is een skateboard. Deze plank met wieltjes kan namelijk ook prima dienst doen als boodschappen karretje.

 
4. Carsharing app
Wilt u echt wat grotere afstanden afleggen, of met meer mensen erop uit? Dan biedt een online autoverhuurservice zoals die van Snappcar, mywheel of connectcar misschien wel uitkomst.

 
5. OV-jaarkaart
U kunt natuurlijk ook gewoon lekker met de bus of de trein. En is er geen openbaar vervoer in de buurt, dan brengt een taxi u altijd het eerste stuk als u geen zin heeft om te lopen.

Heeft u nog andere suggesties? Laat het ond hier beneden weten in de comments!

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen