Categorieën

Lijstjes
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Wat zou u vandaag graag kopen? Wij hebben alvast 5 items op een rij gezet om mee weg te dromen

1 januari 2018 Cristian Lijstjes 0

In het nieuwe jaar zijn er ook altijd nieuwe wensen. Wat zou u graag willen aanschaffen, vanmiddag tijdens het uitbuiken, nagenieten en afkateren van de feestdagen en gisternacht? Wij helpen u vast op weg. Het is vandaag immers een dag om te (ver)dromen... 

1. Voortaan lekker bij de tijd?
De Ronstan CLEAR START™ zeilhorloges zijn speciaal ontwikkeld voor de zeilsport, met handige grote knoppen, een groot display en bediengemak. Niet echt een toevoeging dus, maar wel leuk om te hebban.

2. Hartelijk gefeliciteerd!
Een nieuw jaar, nieuwe kalender, nieuwe kansen. Een nautisch geinspireerde wandkalender of een nieuwe verjaardagskalender, zodat u ook zonder facebook nooit meer de verjaardag van familie en vrienden vergeet.

3. Voornemens op reis te gaan?
Of zou 2018 het jaar moeten worden om alles even achter u te laten en de wijde wereld in te trekken. Op reis! Wel nautisch en in stijl met deze mooie en praktische Duffel Bags van Helly Hansen.

4. Welk wonderschoon stukje wereld?
Ok, dus u gaat op reis. Maar waar naartoe. Wat is de plek waar u het liefste wilt genieten van zonsondergangen, snorkelen in een azuurblauwe zee, waterskiën met vrienden of misschien wel gewoon heerlijk zeilen op de Friese Meren?  Kijk even in de atlas, zoals vroeger en u bent er meteen!

5. Of gewoon nog een lekker neutje op het nieuwe jaar!
Proost met z'n allen nog een keer op het mooie jaar 2018 dat in het verschiet ligt. Het maakt niet uit waar u naartoe gaat. Het gaat er vooral om met wie. En varen, dat doen we toch eigenlijk allemaal het liefst in Nederland?

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen