Categorieën

Lijstjes
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Wat zijn de 5 mooiste recreatieparken aan het water?

2 januari 2017 Cristian Lijstjes 0

Wilt u niet alle dagen varen, maar ondertussen wel voortdurend genieten van het nautische leven? Wellicht is een woning aan het water dan iets voor u. Met prachtig uitzicht over het water en natuurlijk de aanwezigheid van een ligplaats voor uw boot zodat u er op uit kunt gaan wanneer u dat wilt. Klinkt helemaal zo slecht nog niet. Vandaar dat wij de 5 mooiste recreatieparken die aan het water liggen, voor u op een rijtje hebben gezet.

Waterpark Oan 'e Poel (Terherne)Friesland en water hóren bij elkaar. Als bezoeker van het gloednieuwe Waterpark Oan’e Poel zult u ervaren hoe bijzonder dat is. Uw woning met eigen aanlegplaats ligt aan de oever van de Terhernster Poelen aan de rand van het knusse dorpje Terherne. Met de vele terrasjes aan het water en de gezellige sfeer van passerende motorboten en zeilbootjes beleeft u de authenticiteit en charme van het Friese merengebied. Ervaar deze bijzondere provincie als waterland!

Gemiddelde vraagprijs woning: €410.000

Résidence Cadzand-BadNoordzee Résidence Cadzand-Bad ligt pal aan het Noordzeestrand. Met name voor strand- en zeeliefhebbers is dit vakantiepark een goede keuze; windsurfen, zwemmen, zonnebaden of uitwaaien in het najaar en winter. Welk seizoen ook, het strand en de zee is het jaarrond een bron van vermaak. Leuk is ook een bezoekje aan het nabijgelegen dorpje Cadzand of de Belgische badplaats Knokke. Een stad, met een mooi strand en een bruisende boulevard met terrasjes en veel winkels.

Gemiddelde vraagprijs woning: €450.000
Blauwestad (Groningen)Blauwestad is een waterrijk recreatie- en woongebied ten oosten van stad Groningen. U kunt er heerlijk fietsen, wandelen en varen. Per boot vaart u zo naar de Dollard of de gezellige binnenstad van Groningen en Winschoten. In Blauwe- stad zijn er diverse openbare aanlegsteigers. Ook kunt u aanmeren in een van de jachthavens met uitstekende faciliteiten. Blauwestad telt twee zandstranden ten noorden en ten zuiden van het meer.

Gemiddelde vraagprijs woning: €260.000

Beach Resort Makkum
Door de directe ligging aan het IJsselmeer is bungalowpark Beach Resort Makkum een geweldige bestemming om te wonen. Er valt namelijk van alles te doen. U kunt naar het strand, zeilen maar ook de gezelligheid van Makkum is opzoeken. Het bungalowpark grenst tevens aan een prachtig natuurgebied, waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen en genieten van de natuur.

Gemiddelde vraagprijs woning: €350.000

Waterresort Bodelaeke (Giethoorn)Waterresort Bodelaeke bevindt zich in een prachtige omgeving waar u heerlijk kunt genieten van de rust en ruimte in het prachtige Overijsselse landschap. Grote ruime vakantievilla's direct aan het water gelegen, met een ruim terras en eigen aanleg. De ideale bestemming voor watersporters. Heerlijk zeilen, sloepje varen, zwemmen of vissen. Vanaf uw terras vaart u zo naar de meren van Overijssel, Friesland of het IJsselmeer. Waterresort Bodelaeke ligt op 5 minuten wandelen van het pittoreske Giethoorn.

Gemiddelde vraagprijs woning: €350.000

Uw eigen ligplaats verhuren?

Heeft u zelf een ongebruikte aanlegplek voor boten? Een mooie steiger bij uw vakantiehuis of elders ligplaatsen beschikbaar? Verhuur deze gratis via

Jachthaven.nl

! Laat watersporters weten welke faciliteiten u aanbiedt, wat er te doen is in de buurt, welk type boten uw ligplaatsen kunnen bereiken en wat de kosten zijn voor een passanten of vast verblijf.
Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen