Categorie├źn

Interviews
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

"We zijn bovenal een sociale haven, met een open karakter"

12 mei 2016 Cristian Interviews 0

In het kleine Noord-Hollandse buurtschap Nauerna ligt jachthaven Nauerna. Een prachtige haven die zowel de beschikking heeft over vaste ligplaatsen als ruimte voor passanten. De haven heeft alle voorzieningen in huis die het verblijf van de gasten tot een groot succes kunnen maken. Het middelpunt van de haven vormt het altijd gezellige restaurant DokG.
Havenmeester Hannah van Doorn typeert de haven als volgt: "Onze haven beschikt over de belangrijkste voorzieningen die ervoor moeten zorgen dat onze gasten het naar hun zin hebben. Maar bovenal zijn we een sociale haven, met een open karakter. Al onze gasten kunnen hier vrij en vrolijk rondlopen."

Als full-service haven heeft jachthaven Nauerna naast de gebruikelijke voorzieningen ook tal van andere diensten te bieden, zoals bootverhuur, onderhoudsdienst, winterstalling op de wal, winterstalling in het water, klusmogelijkheden en aan- en verkoopbemiddeling. Dit is volgens Van Doorn een groot voordeel. "Niet iedereen weet wat er allemaal stuk kan gaan aan een boot of een sloep. En als er dan iets stuk gaat weten ze niet altijd hoe het gerepareerd moet worden. In dat geval zijn ze bij ons aan het juiste adres, want wij weten dat wel. Mochten er zich problemen voordoen, kunnen wij werkelijk alles uit handen nemen."

Mede vanwege de centrale ligging vormt de jachthaven ook de ideale uitvalsbasis voor een groot aantal vaargebieden."Er is een keur aan mogelijkheden. Onze gasten kunnen bijvoorbeeld zo naar Haarlem, Amsterdam of de Kop van Noord-Holland varen, maar ze kunnen er ook voor kiezen de Noordzee op te gaan. Die ligt hier zo goed als om de hoek," aldus havenmeester Van Doorn.

Een ligplaats huren doet u

hier

.

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen