Categorieën

Interviews
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Oproep aan alle watersportliefhebbers: Wat is uw favoriete vaarroute?

13 oktober 2016 Cristian Interviews 0

De afgelopen tijd hebben we gemerkt dat we dankzij uw tips veel interessante kennis hebben kunnen doorgeven. We zijn dan ook altijd ontzettend blij met al uw reacties. Om iedereen nog meer aan te moedigen zijn of haar inspirerende verhalen te delen, hebben we een nieuwe rubriek bedacht: 'Mijn vaargebied'. Kent u een prachtige vaarroute? Deel het met ons! Een rondje langs de Friese Elfsteden, of een vaarweg dwars door de Biesbosch? Het kan allemaal. Wij bieden u het podium om uw verhaal te vertellen.

Lijkt het u leuk om uw vaarroute te promoten? Iedereen die vervolgens door ons telefonisch geïnterviewd wordt, krijgt een gratis boeking van 2 nachten in een jachthaven naar keuze in zijn of haar favoriete vaargebied.

 

Stuur uw mail naar

havenmeester@jachthaven.nl

 - met als onderwerp: 'mijn vaargebied'. Schrijf ons wat uw favoriete vaargebied is en laat uw naam en telefoonnummer achter. Wij nemen dan contact met u op om een afspraak in te plannen voor een kort interview en het verzamelen van informatie (kaarten, foto's e.d.) over uw favoriete vaargebied of vaarroute!

 

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen