Categorieën

Interviews
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Jachthaven Westergoot: "We liggen centraal en hebben goede uitvalswegen"

31 mei 2016 Cristian Interviews 0

Tussen de Hollandse Biesbosch en Dordrecht ligt Jachthaven Westergoot. De haven heeft naast alle belangrijke voorzieningen, vooral een unieke ligging. Bezoekers kunnen werkelijk alle kanten uit, van de Brabantse Biesbosch tot de rest van Nederland.Jachthaven Westergoot die medio jaren zestig na de komst van de Deltawerken is ontstaan, werd op 11 april 1989 overgenomen door H.W. van Geenen. Op zijn beurt droeg hij het stokje in 1994 over aan zijn twee zoons Jeff en Peter van Geenen. "Ik houd van mijn werk," vertelt Jeff van Geenen aan Jachthaven.nl. "Het is mijn passie en ondanks dat het hard werken is, is het toch erg relaxed. Ik word hier namelijk omringd door mensen die met hun hobby bezig zijn. Dat zorgt voor een uiterst gemoedelijke sfeer."

De jachthaven die de beschikking heeft over 530 ligplaatsen, kent momenteel een bezettingspercentage schommelend tussen de 95 en 96 %. Van Geenen verklaart het succes. "We beschikken over camperplaatsen, een gezellig clubhuis en natuurlijk goede sanitaire voorzieningen zoals toiletten, douches en een wasruimte. Ook hebben we in tegenstelling tot andere havens een parkeerplaats naast de haven liggen. Dat betekent dat mensen hun auto niet voor veel geld ergens ver weg in een parkeergarage hoeven te parkeren." Maar wat mensen tegenwoordig vooral prettig vinden is dat 's avonds alles op slot gaat. "Met een dubbele poort is het lastig om 's nachts bij ons binnen te komen. Dat is mooi, want we hebben hier te maken met kostbare eigendommen."

Wat de haven daarnaast bovenal uniek maakt is natuurlijk de prachtige ligging. "We liggen centraal in Nederland en hebben goede uitvalswegen naar de Brabantse Biesbosch, Gorkum en Utrecht en Rotterdam. Ik heb altijd een sloep gehad en als ik tijd had, ging ik meestal richting Willemstad of  ik maakte een tochtje door de binnenstad van Dordrecht of Rotterdam. En geloof me," zegt Jeff van Geelen, "vanaf het water is de stad nog vele malen mooier dan vanaf de kant."

Meer informatie vindt u op de website:

www.westergoot.nlEen ligplaats huren doet u

hier

.

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen