Categorie├źn

Interviews
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Jachthaven Marina Rijnsburg: "We zijn service-gericht en altijd bereikbaar"

14 juni 2016 Cristian Interviews 0

Te midden van de Zuid-Hollandse gemeente Katwijk ligt Jachthaven Marina Rijnsburg. De moderne haven staat bekend om haar mooie ligplaatsen, goede voorzieningen, sloepverhuur en de aanwezigheid van zowel binnen als buiten stallingen. Daarnaast beschikt de haven natuurlijk over een schitterende ligging, want met de Kagerplassen, het Braassemermeer en de Westeinderplassen in de buurt biedt de haven watersportliefhebbers werkelijk een unieke plek in het hart van de bollenstreek.Danny van Steijn die nu voor het zesde jaar havenmeester is bij Jachthaven Marina Rijnsburg zegt tegenover Jachthaven.nl zeer te spreken te zijn over zijn werk en niet onbelangrijk, de haven: "We hebben een fantastisch mooie haven waarbij we in principe alles in huis hebben. Zo beschikken we over 250 prachtige ligplaatsen in het water, kunnen de boten 's winters zowel binnen als buiten gestald worden en kunnen onze gasten iedere vorm van onderhoud aan ons uitbesteden."

Van Steijn voegt daar niet veel later nog een aantal pluspunten aan toe: "We zijn service-gericht en altijd bereikbaar. Vooral dat laatste wordt als prettig ervaren. Mocht er op het water bijvoorbeeld iets misgaan, dan kunnen we onze gasten altijd tijdig te hulp schieten."

Het moge duidelijk zijn: gasten die ervoor kiezen in de haven aan te leggen, kunnen er vanuit gaan een goede tijd tegemoet te zien. Want naast dat alles tot in de puntjes is geregeld, is de haven natuurlijk prachtig gesitueerd. "Als ik er met de boot op uit zou gaan zou ik het wel weten," zegt van Steijn. "Ik zou naar de Kagerplassen varen, waar je werkelijk alle ruimte hebt om te genieten van de omgeving en de natuur. Maar mocht je bijvoorbeeld een dagje willen winkelen om vervolgens ergens gezellig te gaan eten, dan zijn Leiden, Sassenheim en Warmond natuurlijk fantastische plekjes om naar toe te varen."

Meer informatie over de haven vind je op: marinarijnsburg.nl/jachthaven

Een ligplaats huren kan

hier

.

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen