Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Zeilscholen openen hun deuren tijdens HISWA Nationale Zeildag

15 april 2016 Schipper Blog 0

Amsterdam – De centrale boodschap tijdens de HISWA Nationale Zeildag op 30 april 2016 luidt: iedereen kan leren zeilen, van jong tot oud. Iedere bezoeker kan tijdens de zeildag kennismaken met de watersport en ontdekken hoe leuk het op het water is. Voor gezinnen die in de meivakantie een leuk dagje erop uit willen, is de dag uiterst geschikt om een bezoek te brengen aan één van de deelnemende zeilscholen.



Verschillende zeilscholen door heel Nederland organiseren de zaterdag op 30 april verschillende activiteiten op en rond het water. Elke zeilschool is vrij om zijn programma in te kleuren. Het programma is overal gratis en bestaat uit demonstraties, clinics of proeflessen. Ook al is het de nationale zeildag, toch kunnen bezoekers ook deelnemen aan andere watersporten als suppen, kanoën, surfen en roeien. De meeste zeilscholen hebben voor kinderen een apart programma bedacht. Om de veiligheid te waarborgen zijn er bij elke zeilschool reddingsvesten en ervaren instructeurs aanwezig. Tevens zijn alle HISWA Zeilscholen gecertificeerd door de Stichting CWO (Commissie Watersportopleidingen). Op

www.zeilschoolvaarschool.nl

kunt u zien welke zeilscholen meedoen en welke activiteiten ze aanbieden.

De HISWA Nationale Zeildag is in het leven geroepen door HISWA Vereniging, brancheorganisatie van de watersport en maakt deel uit van de Week van de Watersport die georganiseerd wordt door Bohil Media/TMG. De open dag vindt dit jaar voor de tweede keer plaats en heeft als doel om meer mensen te enthousiasmeren voor het leren zeilen en voor de watersport.

Meer informatie vind u op:

www.hiswa.nl

en

www.weekvandewatersport.nl

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen