Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Zeeuwse maritieme kunst op Water-rAnt 2015

8 september 2015 Julius Tekstra Blog 0

Middelburg, Antwerpen –  Water-rAnt 2015 in Antwerpen brengt op 25, 26 en 27 september vijfentachtig authentieke schepen en vaartuigen van Antwerpen, de haven, de Schelde en haar hele estuarium samen. Ook zal er Zeeuwse maritieme kunst worden geëxposeerd. Het is hét publieksevenement van het najaar waar naar wordt uitgekeken.
Zoals ook tijdens de vorige edities worden de bezoekers van Water-rAnt in de ‘Zeeland Parade’ aan het Bonaparte Dok een warm welkom geheten met proeven en beleven van de beste Zeeuwse streekproducten. Tevens wordt er dit jaar Zeeuwse maritieme kunst geëxposeerd. Daarvan springen vooral de schilderijen en sculpturen van de twee Zeeuwse kunstenaars Els Burgers en Ludo van Well in het oog.

Met het Antwerpse nautisch evenement onderstrepen de Provincie Zeeland met de Nederlandse Consul-Generaal in Antwerpen, de status van Beste Buren nog eens extra feestelijk. Daarnaast biedt Water-rAnt een veelheid aan attracties en presenteert Zeeland vanzelfsprekend haar toeristische-, maritieme-, culturele -en culinaire hoogstandjes aan de grote schare van bezoekers.

Wie zijn agenda voor dat weekend nog vrij heeft wordt sterk aangeraden om die dagen richting Antwerpen te gaan.

Meer informatie

www.maritime-art-design.nl

en

Water-rAnt 2015

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen