Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Zaterdag 7 mei: Havenfeest jachthaven Roggebotsluis

6 mei 2016 Cristian Blog 0

KAMPEN - Zaterdag 7 mei organiseert jachthaven Roggebotsluis een buitengewoon gezellig havenfeest op de jachthaven, die aan één van de mooiste plekjes van de randmeren ligt.



"Het startschot van de activiteiten wordt 's ochtends gegeven door zeezeiler en tevens vaste gast bij ons, Henk de Velde," vertelt medewerkster Marian van Jachthaven Roggebotsluis aan Jachthaven.nl. "Aan de hand van mooie foto's komt hij bij ons in de loods vertellen over de soloreizen die hij in het verleden heeft gemaakt. 's Middags houdt hij weer een presentatie over wat hij in de toekomst nog allemaal van plan is te gaan doen."

Naast de presentatie staan er tijdens de havendag nog voldoende andere activiteiten op de planning. Zo worden er verschillende kraampjes ingericht, wordt er forel gerookt en gebarbecued. En ook voor de kinderen valt het nodige te beleven. Die kunnen zich bezig houden met cupcakes bakken, schminken, knutselen en zich volledig uitleven op een springkussen.

Daarnaast kunnen geïnteresseerden een kanotochtje maken over de vijver of een rondje maken met de nieuwe havenboot. 's Middags belooft het nog gezelliger te worden als zeemanskoor “de Ketelbinken” diverse zeemansliederen ten gehore komen brengen.

"We zijn nu nog volop bezig met de voorbereidingen. En als ik de laatste weersverwachting mag geloven kan het niet anders dan dat het morgen een buitengewoon mooie dag gaat worden," besluit Marian.

Het programma ziet er als volgt uit:

9:30 uur Promorondje over de camping en haven door het animatieteam voor het verzamelen van de kinderen (en ouders)

10:00 uur Knutselen voor de kinderen in de grote loods op de haven

11:00 uur welkomstwoord en 1e presentatieverslag van zeezeiler en filosoof Henk de Velde in de grote loods over zijn vele reizen

vanaf 12.00 uur barbecue, hamburgers, diverse drankjes, en de buitentap. Verzorgt door Remco en Sonja van de kantine

13.00 uur Presentatieverslag van zeezeiler Henk de Velde in de grote loods over zijn toekomstplannen en zijn Route du Rhum zeiltocht

14.00 -17.00 uur Diverse optredens van zeemanskoor “de Ketelbinken” uit Kampen

Een ligplaats huren doet u

hier

.

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen