Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Zaterdag 21 mei 2016: Open Havendag Gorinchem

20 mei 2016 Cristian Blog 0

GORINCHEM - Zaterdag 21 mei vindt de Open Havendag plaats rondom de Lingehaven en het terrein Buiten de Waterpoort. Onderhand is dit jaarlijkse terugkerende feestje in de regio een begrip te noemen. Het is een dagje uit voor het hele gezin, met allerlei vermaak, demonstraties, markt, live muziek, eten en drinken.




De Open Havendag vindt plaats van 10.00-18.00 uur. Aansluitend is er koopavond in de binnenstad van Gorinchem. Tot 20.00 uur zijn de winkels open en kunnen bezoekers met gemak alle kramen, demonstraties en bezichtigingen langsgaan. En daarnaast ook nog heerlijk winkelen in de binnenstad. Wellicht is het goed om te weten dat Riveer in de avond GRATIS vaart!

Mensen die het leuk vinden om deel te nemen aan deze dag, kunnen dit op veel verschillende manieren doen. Er zijn kramen waar een mix van particulieren en bedrijven rommelmarkt spullen kunnen verkopen, van 2de hands scheepsartikelen tot nieuwe scheepvaartartikelen. Ook wil de organisatie op de kades graag smaakvolle eettentjes zien en vinden er activiteiten in het water plaats. Geïnteresseerden kunnen zich onder twee categorieën inschrijven: als bedrijf of als particulier.

Natuurlijk zijn ook passanten van harte welkom in de Lingehaven Gorinchem. Naast de gereserveerde plaatsen voor deelnemers zijn er ook altijd ligplekken voor passanten beschikbaar. Niks is zo leuk als van boord stappen en rustig langs de kraampjes rondkijken. Lekker thuis aan boord lunchen met een zojuist gekocht visje, de gezelligheid bekijken vanaf je luie stoel aan dek. Kortom een aanrader om dit vanuit de Lingehaven te beleven als passant.

Lees

hier

het hele programma van de Open Havendag

Een ligplaats reserveren doet u

hier

.

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen