Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Yerseke Watersportservice bouwt eigen jacht en opent nieuwe hal

15 juli 2015 Schipper Blog 0

Yerseke – Het uit Zeeland afkomstige Yerseke Watersportservice start binnenkort met de afbouw van de Yerseke Offshore 62. Tevens heeft het jonge bedrijf dat gespecialiseerd is in winterberging, jachtonderhoud en refit, een nieuwe hal geopend voor winterstalling.



Het door Yerseke Watersportservice en Trimm design ontworpen aluminium jacht meet 18,50×5,10m en heeft een waterverplaatsing van 30 ton. Dankzij de 2 John Deere motoren haalt het schip een snelheid van maar liefst 15 knopen.

Op het gebied van winterstalling heeft het bedrijf met ingang van komend winterseizoen de beschikking over één geïsoleerde, maar niet verwarmde winterstalling. Zodoende speelt het bedrijf in op de vraag uit de markt. De loods voldoet verder aan dezelfde hoge eisen die er aan de verwarmde winterstalling worden gesteld.

Yerseke Watersportservice is gecertificeerd volgens het keurmerk 'veilige botenstalling' en heeft naast alle transportfaciliteiten ook de capaciteiten het totale onderhoud van schepen uit te voeren.

Nieuwsgierig? Yerseke Watersportservice ligt aan de Oosterschelde en is gemakkelijk te bereiken vanaf de Westerschelde, Veerse Meer, Grevelingen, Volkrak, Haringvliet, Hollands diep, Maas, Merwede en Lek.

www.yersekegroup.nl

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen