Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Yacht Charter Urk opent deuren voor al haar gasten

6 oktober 2015 Schipper Blog 0

Urk – Yacht Charter Urk organiseert zaterdag 10 oktober een open dag op Urk. De open dag wordt van 10.00 tot 16.00 uur gehouden in de haven van YCU, aan het Keteldiep 13 op Urk, en staat bol van de activiteiten.



Iedereen die watersport een warm hart toedraagt, wordt welkom geheten bij YCU. Het verhuurbedrijf in motorboten heeft een indrukwekkende vloot met jachten die bezichtigd kan worden. Bezoekers kunnen een dagje sfeer proeven combineren met het proeven van heerlijke, vers gebakken kibbeling en gerookte zalm. Tevens kan men tijdens de open dag genieten van verschillende muzikale acts.

YCU is lid van de brancheorganisatie van de Nederlandse watersportbedrijven, Hiswa. Dit betekent dat huurders alleen te maken krijgen met de klantvriendelijke HISWA-algemene voorwaarden huur en verhuur pleziervaartuigen. Dat geeft een grote zekerheid, want de rechten en plichten staan daarin helder en duidelijk omschreven.

Tijdens de open dag kunnen bezoekers profiteren van een vroegboekkorting op de huurprijs voor reserveringen voor 2016. Meer informatie over de open dag vindt u

hier

.

 

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen