Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Wilt u een nieuwe boot kopen of u oriënteren op de laatste modellen? Bezoek dan HISWA te water

19 juli 2016 Cristian Blog 0

De volgende editie van de HISWA te water vindt plaats van dinsdag 30 augustus tot en met zondag 4 september 2016 in Amsterdam Marina op de NDSM-werf.



De HISWA te water is de meest complete bootshow te water van Noord-Europa. Met zo’n 300 nieuwe boten in alle soorten en maten aan de steigers. Een breed assortiment van nautische producten op de kade. Op het water spettert het van de activiteiten. Een inspirerend evenement voor iedereen die van varen houdt of kennis wil maken met de watersport. Ook kinderen hoeven zich niet te vervelen!

Wilt u een boot kopen? U oriënteren op de nieuwste modellen? De laatste trends in de (inter)nationale jachtbouw ontdekken? Tips van professionals krijgen? Kennismaken met de watersport? Genieten van de prachtige locatie, Amsterdam Marina op de hippe NDSM-werf? De HISWA te water is het Mekka voor iedereen die graag het water op gaat en van mooie boten houdt. Bezoekers ontdekken er de crème de la crème van de Nederlandse en internationale jachtbouw. Van klein tot groot, seriegebouwd of custom-built, gemaakt van aluminium, staal of polyester: het overzicht van boten, met ook dit jaar weer tientallen (wereld)primeurs, is zonder meer indrukwekkend te noemen.

De HISWA te water biedt meer dan alleen boten. Op de kade presenteren exposanten hun nautische artikelen, kleding en accessoires. Op en rond het water vindt een spetterend programma plaats voor kinderen en volwassenen. Proefvaren, zeillessen voor kinderen, wakeboarden, roeien, surfen, flyboarden, aquawalking, manoeuvreerwedstrijden en matchracen zorgen voor een dynamisch watersportdecor rondom de tentoongestelde boten.

Een bezoek aan de HISWA te water laat zich prima combineren met culinair genieten. Op het centraal gelegen terras in de jachthaven worden de smaakpapillen geprikkeld door de delicatessen die de professionele equipe van Restaurant Duin & Kruidberg serveert. Meer weten? Klik dan

hier

.

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen