Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Werkvlotten van EasyFloat in trek bij jachthaven-eigenaren

2 maart 2017 Cristian Blog 0

Steeds meer jachthaven-eigenaren weten tegenwoordig de EasyFloat pontons te vinden als werkvlot voor het onderhoud of verven van hun boten of (verhuur-)jachten. Daarnaast heeft EasyFloat wederom een werkvlot mogen leveren aan jachtbouwer Amels Holland in Vlissingen, voor werkzaamheden aan één van hun bijzondere jachten.




Ponton specialisatie

EasyFloat ponton systemen is gespecialiseerd in het leveren en monteren van lichtgewicht, duurzame, milieuvriendelijke en onderhoudsvrije pontons. De EasyFloat pontons zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar. De pontons zijn hierdoor geschikt voor vele uiteenlopende doeleinden en kennen diverse doelgroepen: o.a. particulieren, watersport, weg- en waterbouw, onderhouds- en schilderwerken, glasbewassing, hoveniers, evenementen en recreatie.

Veelzijdig inzetbaar

Dat EasyFloat pontons zeer veelzijdig inzetbaar zijn blijkt mede uit onze recente projecten: of het nu om een extra roeivlot gaat, als basis voor vuurwerk, als groot werkvlot in combinatie met hoge steigers voor onderhoud aan plafonds in zwembaden of als vlot voor filmopnames.

 

Recyclebaar

Bij EasyFloat ponton systemen staan duurzaamheid en een milieuvriendelijk product hoog in het vaandel. Nagenoeg alle onderdelen van de EasyFloat pontons zijn geheel recyclebaar.

Meer informatie vindt u op: 

www.easyfloat.nl


Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen