Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

'Welkom op het Water' voor alle 2.1 miljoen watersporters die ons land rijk is

15 december 2016 Cristian Blog 0

In de loop der jaren zijn er meerdere initiatieven ontstaan op het vlak van een ‘nationale watersportdag/week’. Zo kennen we de Week van de Watersport, Nationale Zeildag, Dag van de Watersport en de Welkom op het water campagne.



2.1 miljoen potentiële watersporters
Om de achterban nog beter te bedienen en iedere watersporter een fantastische ervaring mee te geven, bundelt het watersportverbond haar krachten nu samen met de HISWA en de ANWB. Onder de noemer ‘Welkom op het Water’ werkt het watersportverbond samen vanuit een collectief. Gezamenlijk wordt er geïnvesteerd om de 2.1 miljoen potentiële watersporters die ons land rijk is, te bereiken middels leuke watersportbelevingen, activiteiten en events op de vereniging.

Welkom op het water- weekend: 20 en 21 mei
Onderdeel van de campagne ‘Welkom op het Water’ is het landelijk watersportweekend op 20 en 21 mei. Doel is om dan zoveel mensen in Nederland met allerlei vormen van watersport in aanraking te brengen. Bent u zelf een vereniging? Ga dan naar 

www.watersportpromotor.nl

 om uw verenigingsactiviteit aan te melden, zodat liefhebbers van de watersport hun weg naar uw vereniging weten te vinden.

Doe de watersportcheck
Wilt u weten welke watersport het beste bij u past? Doe dan de watersportcheck. Aan de hand van twintig snelle vragen komt u erachter welke watersport het beste bij u past.

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen