Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Welke jachthavens hebben ook een kampeerveld of camperplaatsen?

15 augustus 2016 Cristian Blog 0

Duizenden Nederlanders kiezen jaarlijks voor vakantie in eigen land. Dat doen we met de boot, maar nog veel vaker met de camper of op de camping. Natuurlijk willen we in de vakantie graag samen zijn. Vandaar dat wij vaak de vraag krijgen: welke jachthavens hebben ook een kampeerveld of camperplaatsen?

Jachthaven 't Loo





Jachthaven ‘t Loo voorheen Jachthaven Brasker is vanaf januari 2015 onderdeel van Recreatiepark ’t Loo. De jachthaven is gelegen aan de Kraaijenbergse Plassen in Noord-Brabant en heeft 150 ligplaatsen. De Kraaijenbergse Plassen staan in directe verbinding met de Maas. Op de zuidoever naast de jachthaven zijn tevens een aantal camperplaatsen. Tegenover de jachthaven vindt u Watersport Camping ’t Loo en de watersportwinkel.

Jachthaven Strijensas






Gelegen in de Hoeksche Waard, aan het Hollands Diep en ingeklemd tussen natuurgebieden ‘Sasseplaat’ en ‘De Oeverlanden’ vindt u Jachthaven Strijensas, te herkennen aan de vuurtoren bij de invaart. Onze Jachthaven heeft een centrale ligging met open vaarverbinding tot o.a. het Hollands Diep, Haringvliet en de Biesbosch. Camperaars zijn ook van harte welkom bij Jachthaven Strijensas. Wij hebben meerdere ruime camperplaatsen ingericht op het afgesloten parkeerterrein van de jachthaven, met uitzicht op water en natuurgebied. In de nabije omgeving kunt u prachtig wandelen en fietsen. Strijensas is de ideale bestemming voor de liefhebber van watersport, natuur en rust.

Maastricht Marina





Een verblijf bij Maastricht Marina staat garant voor comfort en genieten in alle rust. De jachthaven beschikt over ruime ligplaatsen voor boten tot een lengte van 25 meter. Tevens zijn er mooie camperplaatsen met uitzicht op de jachthaven.

WSV Hanssum





De haven is gelegen in de vroegere gemeente Neer, nu deel uitmakend van de gemeente Leudal. Het is een verenigingshaven die in stand gehouden wordt door vrijwilligers. Naast de jachthaven ie er plek voor campers. De campergasten zijn welkom op de Gereguleerde Overnachtings Plaatsen (GOP's); Direct aan de Maas gelegen, met grastegels verharde standplaats en de mogelijkheid stoeltjes/tafel op het aangrenzend grasveld te plaatsen.

Jachthaven De Molenwaard





Jachthaven 'de Molenwaard' ligt in de waterrijke provincie Overijssel, en heeft watersporters veel te bieden. Met brede en 's avonds verlichte steigers kunt u uw schip tot ongeveer 17 meter altijd in de haven kwijt. Tevens beschikt de jachthaven over een kampeerveld en een camperplaats.

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen