Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Weekendtip: Watersport informatie event Sint Annaland

10 maart 2017 Cristian Blog 0

Bent u benieuwd wat er zoal op watersportgebied leeft in Nederland en omstreken? Dan nodigt WSV Sint Annaland u met veel plezier uit voor het 5e Watersport Informatie Event in Sint-Annaland. Dit gratis evenement staat volledig in het teken van watersport lezingen en leuke workshops.



Rondvaartboot Frisia 

Op zaterdag 11 maart 2017 zijn er tussen 11:30 en 15:30 uur diverse workshops en lezingen, met uiteenlopende onderwerpen gericht op zowel zeilende als motorvarende watersporters. Het evenement speelt zich af aan de oostzijde van de jachthaven in Sint-Annaland. U wordt vanaf 10:30 uur ontvangen met een warme kop koffie aan boord van de rondvaartboot “Frisia”. Aansluitend na de lezingen wordt u opnieuw van harte uitgenodigd op de “Frisia” waar nog een lekkere borrel voor u klaar staat om de dag gezellig af te sluiten.

Inschrijven

De organisatie vraagt u een keuze te maken voor drie lezingen. Na uw inschrijving ontvangt u direct een bevestigingsmail en op de dag zelf wordt het rooster ter plaatse bekend gemaakt. De locaties liggen binnen 150 meter van elkaar. Tussen de lezingen door is er koffie en thee. Parkeren kunt u op de bezoekersparkeerplaats van Mariteam Boulevard gelegen nabij de ijsbaan aan de Koelhuisdreef in Sint-Annaland.

Workshops en lezingen

In totaal kunt u kiezen uit twaalf verschillende workshops en lezingen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om u te laten informeren over wat biodiesel is en waar u op moet letten. Tevens kunt u zich inschrijven voor een cursus waarbij u stap voor stap wordt uitgelegd hoe u het beste kunt manoeuvreren met een zeil- en motor boot. En heeft u altijd al een lange tocht willen maken op zee? Wellicht is de lezing van Peter de Witte dan wel interessant. Hij komt vertellen waar u allemaal op moet letten zodra u de zee opgaat.

Meer weten? Kijk dan

hier

.

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen